Linq: Din leverandør av NFC-visittkortprodukter

Linq NFC visittkort

Hvis du har vært en leser av nettstedet mitt lenge, vet du hvor begeistret jeg blir over forskjellige typer visittkort. Jeg har hatt post-it lappekort, firkantede kort, metallkort, laminerte kort ... jeg liker dem utrolig godt. Selvfølgelig, med lockdowns og manglende evne til å reise, var det ikke stort behov for visittkort. Nå som reisen åpner seg, bestemte jeg meg for at det var på tide å oppdatere kortet mitt og få det på bestilling.

En ting jeg alltid gruer meg til er hvor mange visittkort jeg skal kjøpe og hvor mange jeg skal ta med til hvert arrangement. Inntil jeg skjedde på Linq. Linq har en unik serie med digitale visittkortprodukter som har NFC innebygd. Hvis du har fulgt meg en stund, vet du at jeg har eksperimentert med et sett med NFC -kort tidligere, men det gikk ikke. Selskapet hadde mange problemer med å skrive dem ut, og da var destinasjonsadressen mindre enn eksepsjonell.

Linq er annerledes, og inneholder en mobilapp for å bygge en gratis grunnleggende destinasjonsside (eller betalt side med noen fine oppgraderinger), samt en rekke enheter du kan kjøpe som er NFC-innebygd. Landingssiden din kan ha dine sosiale profillinker, betalingskoblinger (Venmo, PayPal eller CashApp), og gjøre det mulig for den besøkende å laste ned kontaktkortet ditt for å legge deg direkte til kontaktene sine.

Med Linq Pro, et abonnement på deres Leap-produkt, kan du også:

  • Angi hvilken som helst destinasjonsside du vil ha innenfor Hoppe alternativer.
  • Legg til ekstra innhold på Linq-destinasjonssiden. Jeg la til en YouTube-video, men du kan også legge til møtekoblinger, Spotify eller en Soundcloud-spiller.
  • Legg til et skjema på siden din for å fange ytterligere informasjon.

Med Premium-kortet og noen tilpasninger klarte jeg å bygge en tilpasset visittkort med logoen min på den (bildet over) som jeg bare kan holde i telefonvesken min og deretter trekke ut når noen spør eller jeg tilbyr kortet mitt. I stedet for å gi hver enkelt et visittkort, kan jeg trykke det på telefonen, eller de kan skanne QR -koden på baksiden, og de blir brakt til en destinasjonsside med all informasjonen min, samt en kontaktnedlastingskobling for å importere min kontaktinformasjon direkte til telefonen deres!

Douglas Karr's landingsside på Linq

NFC innebygde digitale visittkortprodukter

Linq tilbyr ikke bare premiumkortet jeg kjøpte, de har faktisk et stort utvalg produkter å velge mellom:

  • Linq-kort - en rekke alternativer for kort for engangsbruk der du kan få dem enkle, ha logoen din trykt på dem, eller ha en hel tilpasset design.
  • Linq armbånd - et enkelt armbånd som er innebygd i NFC ... bare trykk på armbåndet med telefonen og destinasjonssiden åpnes.
  • Linq Band for Apple Watch - et Apple Watch -band som er NFC innebygd ... bare trykk på båndet med telefonen og destinasjonssiden åpnes.
  • Link Hub - En stasjonær eller benkeplatehub som er NFC aktivert og har en QR-kode på den for folk som besøker skrivebordet eller messen din.
  • Link Trykk - En kul liten NFC-knapp som du kan feste på baksiden av telefonen eller etuiet. Disse kan også tilpasses med en QR-kode eller logoen din.

Linq for lag

Linq for team lar deg spore teamets nettverksytelse når de distribuerer kontaktinformasjonen sin til andre.

Linq for arrangementer

Hvis du driver en sosial begivenhet, tilbyr Linq merker og knutepunkter for deltakere og leverandører. Du kan spore forbindelser og engasjement på tvers av deltakere, sponsorer og leverandører!

Finn ut mer om Linqs produkter og tilbud i deres nettbutikk:

Douglas Karr's landingsside på Linq

Avsløring: Jeg registrerte meg som Linq -ambassadør, og jeg bruker min tilknyttede lenke i denne artikkelen.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.