Nielsen sammenligne epler med appelsiner, podcasting til blogging

Epler til appelsiner

Som med oppføringen min tidligere på 'rør' fylle opp på internett, det overrasker meg alltid når folk som hevder å være eksperter reiser seg og sier noe veldig dumt. Nielsen nylig utgitt en sammenligning av Podcast-brukere med Blogging. Dette er en veldig bisarr sammenligning. Podcast-brukere er forbrukere, og bloggere er leverandører. Hvordan i all verden forholder de seg? Fordi begge bruker internett? Et annet eksempel på hvordan vanlige medier ikke har peiling ...

På en lignende note, fikk en omtale på Seths blogg etter en diskusjon av ABCs (Audit Bureau of Circulation) stadig utviklende regler som gjør det mulig for aviser å få bedre tall mens opplag fortsetter å avslå.

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg tror det er behov for en avklaring når det gjelder kommentaren til epler til appelsiner. Ja, mens lyttere til podcaster er forbrukere, og forfattere av blogger er produsenter, er det ikke også sant at skaperne av podcaster er produsenter? Hvis denne logikken er gyldig (og jeg tror absolutt den er den), synes det å være en Nielsen-sammenligning basert på forskjellige typer produsenter eller forskjellige typer forbrukere. Jeg innrømmer at jeg ikke har sett Nielsen-forskningen som du refererte til, men jeg mistenker at sammenligningen deres ikke var så frakoblet som du antyder. Ja, de vanlige mediene får det ofte ikke når det gjelder innhold levert på nettet, men jeg tror i dette tilfellet kritikken din er for hard.

  • 2

   Hei Neal,

   Det er en lenke til Nielsen artikkel i innlegget. Her er et utdrag: "Flere har lastet ned en podcast i det siste enn har publisert en blogg eller deltar i online dating, ifølge en ny studie av Nielsen // NetRatings."

   Jeg står ved eplene til appelsiner ... det er ganske ubrukelig sammenligning. Jeg setter pris på at du var innom og kommenterte! Jeg er sikker på at du finner massevis mer forferdelige sammenligninger på nettstedet mitt enn Nielsen. 🙂

   Varmest hilsen
   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.