Nielsen sammenligne epler med appelsiner, podcasting til blogging

Epler til appelsiner

Som med oppføringen min tidligere på 'rør' fylle opp på internett, det overrasker meg alltid når folk som hevder å være eksperter reiser seg og sier noe veldig dumt. Nielsen nylig utgitt en sammenligning av Podcast-brukere med Blogging. Dette er en veldig bisarr sammenligning. Podcast-brukere er forbrukere, og bloggere er leverandører. Hvordan i all verden forholder de seg? Fordi begge bruker internett? Et annet eksempel på hvordan vanlige medier ikke har peiling ...

På en lignende note, fikk en omtale på Seths blogg etter en diskusjon av ABCs (Audit Bureau of Circulation) stadig utviklende regler som gjør det mulig for aviser å få bedre tall mens opplag fortsetter å avslå.

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg tror det er nødvendig med en avklaring angående kommentaren din om epler til appelsiner. Ja, mens lyttere til podcaster er forbrukere, og forfattere av blogger er produsenter, er det ikke også sant at skaperne av podcaster er produsenter? Hvis denne logikken er gyldig (og jeg tror absolutt den er det), så virker en Nielsen-sammenligning basert på forskjellige typer produsenter, eller forskjellige typer forbrukere, passende. Jeg innrømmer at jeg ikke har sett Nielsen-undersøkelsen som du refererte til, men jeg mistenker at sammenligningen deres ikke var så frakoblet som du foreslår. Ja, de vanlige mediene forstår det ofte ikke når det kommer til web-levert innhold, men jeg synes i dette tilfellet at kritikken din er altfor hard.

  • 2

   Hei Neal,

   Det er en link til Nielsen artikkel i innlegget. Her er et utdrag: "Flere mennesker har lastet ned en podcast i det siste enn de har publisert en blogg eller engasjert seg i online dating, ifølge en ny studie av Nielsen//NetRatings."

   Jeg står ved epler til appelsiner ... det er en ganske ubrukelig sammenligning. Men jeg setter pris på at du stikker innom og kommenterer! Jeg er sikker på at du vil finne mye mer forferdelige sammenligninger på nettstedet mitt enn Nielsen. 🙂

   Varmest hilsen
   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.