Ingen bryr seg om bloggen din!

ingen bryr seg om bloggen din

Til daglig får jeg minst en ribbing om bloggen min. Jeg støter ikke. Jeg tenker for meg selv, "det er en blogger ting, du ville ikke forstå".

Sannheten er at jeg har større respekt for bloggere enn ikke bloggere. (Vær oppmerksom på at jeg sa "større" respekt. Jeg sa ikke at jeg ikke har respekt for ikke-bloggere.)

Det er flere grunner:

 1. Bloggere deler kunnskap fritt.
 2. Bloggere utfordrer konvensjonell tenkning.
 3. Bloggere søker kunnskap.
 4. Bloggere er modige og åpner seg for stor og rask kritikk.
 5. Bloggere kobler mennesker i nød med de som har løsningen.
 6. Bloggere forfølger aggressivt sannheten.
 7. Bloggere bryr seg om publikum.

Så du kan le av meg og le av bloggen min. Jeg elsker markedsføring og teknologikarriere, og jeg elsker å blogge om alt jeg har lært. Jeg har et uutslettelig søk etter kunnskap og kjærlighet når jeg finner eller videreformidler den lille informasjonen som løser noens problem.

Jeg er opptatt av mennesker som ikke elsker håndverket sitt. Så snart klokka 5 treffer, stiller disse menneskene seg rett og slett, slår av og går hjem. Verden endrer seg rundt dem, konkurransen er i ferd med å ta igjen, nye teknologier åpnes for verden, men de er ikke interessert. De går hjem som om de gravde et hull i bakken, og noen tok spaden deres. Hvordan kan du slå av nysgjerrighet og kreativitet som en lysbryter?

Ledelse, ledelse, utvikling, grafikk, design av brukergrensesnitt, brukervennlighet, markedsføring - alt dette er karrierer som krever læring for å bygge suksess. Hvis du ikke brenner for ditt håndverk eller din bransje, har du ingen karriere - du har bare en jobb. Jeg vil ikke jobbe med folk som har jobb. Jeg vil jobbe med mennesker som vil forandre verden.

Jeg har lagt merke til at ledere som elsker å lede også leder i kirken, hjemmet og familien. Utviklere som elsker håndverket sitt, utvikler løsninger på fritiden. Grafikere bygger fantastiske nettsteder og gjør frilansarbeid. Brukergrensesnittdesignere prøver ut applikasjoner og leser de nyeste publikasjonene. Brukervennlige eksperter leser og observerer stadig de nyeste vitenskapelige funnene. Markedsførere hjelper ofte vennene sine med virksomheten. Det er ikke en jobb for noen av disse menneskene, det er deres kjærlighet og liv.

Det er ikke å si at det tar bort familie eller lykke. Disse menneskene har alt de vil, og de er fornøyde med livet. Når jeg leser blogger, kan jeg se lidenskapen som disse bloggerne legger i håndverket sitt, og jeg respekterer dem. Jeg kan være uenig! Men jeg respekterer dem.

I dag fikk jeg et notat fra Mark Cuban som svar på en kommentar jeg la på bloggen hans. Det var kort - en solid gjengjeld på kommentaren som jeg la ut på siden hans. Jeg hater å elske denne fyren, men jeg kan ikke ta blikket fra innleggene hans. Han er aggressiv, sløv, og jeg er sannsynligvis uenig i alt han sier. Men jeg elsker lidenskapen hans, og jeg tror det ville være utrolig å jobbe med noen sånn.

Ok, nok filosofi ... la oss avslutte dette på en lykkelig tone. Hvis jeg skulle designe en t-skjorte, så ville det se ut:

Apple + Blog = Ingen kjæreste

11 Kommentarer

 1. 1

  Bra sagt. Jeg er midt i å samle inn søknader om en ledig stilling og har funnet ut at et av de første spørsmålene jeg har stilt er, "har denne personen en blogg eller et nettsted?" De som gjør og viser en slags lidenskap for det de gjør, står over de som ikke har tilstedeværelse på nettet.

  Men så er jeg veldig partisk 🙂

 2. 2

  Selv om noen ikke ville forstå det, ville det vært morsomt om det stod på skjorten: -Apple-logoen her- + Blogg != Kjæreste. 🙂

 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Jeg håper virkelig at du lager en t-skjorte med ideen din (du kan bruke cafepress eller spreadshirt?).

  Og mens du er i gang, vær så snill med versjonen uten kjæreste også!

  Alt jeg kan si er at det er et rent geni!

  En blogger på heltid som snart flytter alt innhold til wordpress...

 8. 9
 9. 10

  Doug, jeg er ny i bloggverdenen, men jeg har funnet så mye tilknytning og åpen deling på kort tid at jeg er overrasket.
  Flotte observasjoner om lidenskapen.

  Takk.
  Stuart Baker
  bevisst samarbeid

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.