Noe ondt på denne måten kommer ...

Fikk du noen gang en følelse av at noe virkelig, veldig ille er i ferd med å skje?

Vista på Leopard via Parallels

Skjermbilde av Vista i ferd med å kjøre på min MacBookPro med Parallels 3.0 og OSX Leopard.

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Du måtte inkludere en linje fra engelskklassen min i et blogginnlegg - genialt! (Macbeth er en ond handelsmann, sier jeg deg.)

  Uansett tviler jeg på at Aero Glass vil fungere under VM-miljøet - korriger meg hvis jeg tar feil.

 3. 4
  • 5

   Jeg er ganske sikker på at jeg liker Vista over Windows 3.11, Windows 95 og Windows ME. Kall meg en forræder, men jeg liker faktisk Vista - vi har det kjørt på sønnens mega-system og Aero er kjempebra. OS er også solid, vi har aldri hatt et problem.

 4. 6
 5. 7

  For et par år siden sluttet jeg å ha problemer med Windows XP. Det tok bare en enkel løsning; fjerne strømkontakten og skjule den stygge grå boksen i et hjørne. Et mørkt, mørkt hjørne.
  Rett før x-mas ønsket jeg virkelig å prøve et program som bare fungerte på Window. Etter omtrent 8 timer med bug-fixing, prøvde å installere WinXP på nytt, ble jeg møtt med et så uintuitivt programgrensesnitt at jeg forlot hele prosjektet sammen og betalte lykkelig en mye større sum for et Mac-program som faktisk fungerer.

  http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.