Steve Jobs: La dem spise saken!

Depositphotos 20566163 s

Jeg skriver dette på et Apple-tastatur, med Apple MacBookPro, på Apple Cinema Display, med Apple-mus ... koblet til Apple Time Machine. Jeg kaller meg ikke en Apple-fanboy, men kvaliteten på produktene deres er alltid verdt merkostnaden etter min mening.

Det er ikke bare skjønnheten i produktene jeg setter pris på, det er også mystikken at Apples oppfinnsomhet alltid var et skritt foran og et skritt over alle andre. Visst, Apple versus PC-reklame var morsomme, smertefulle (for PC-er) og sammenlignet de to systemene. Men de sammenlignet det utrolige gapet mellom systemene, ikke hvordan de var like.

Før i dag.

Steve Jobs avslørte to tiår med nesten perfekt Apple-merkevaremarkedsføring og mystikk i dag ved å innrømme at Apple iPhone 4 var det akkurat som alle andre telefoner, sier "Det er absolutt ikke unikt for iPhone 4 ... du kan gå til Youtube og se Nokia-telefoner og Motorola-telefoner som gjør det samme."

Bak ham på skjermen:

Ikke unikt for iPhone

Wow. Med over 170,000 XNUMX ord i den engelske ordboken bestemte Steve Jobs seg for å bruke det viktigste ordet som jeg synes er synonymt med Apple-merket. Unik. Da jeg kjøpte datteren min en iPhone og regningen min er 30% mer enn Verizon (Droid) -regningen, tenkte jeg unik var akkurat det jeg betalte for. Jeg har ikke noe imot å betale ekstra for unike ...

eple var unik. Inntil i dag. Nå er de bare en annen produsent som visste at de hadde et problem, men var så arrogante at de uansett bestemte seg for å gi ut produktet. Jobs sier at Bloomberg-artikkelen "var en crock", som stiller spørsmålet om hva slags testing Apple egentlig gjorde?

Så i dag, Jobs svar til massene? “La dem spise kake!“. Han sa faktisk ikke det ... men det var nært: "La dem få en gratis sak!"

4 Kommentarer

 1. 1

  Oh my gosh, jeg har aldri engang innsett det da han sa det, men du er spot on. Hei alle betaler dobbelt for produktene våre, for med tingene våre betaler du ikke bare for produktet, men betaler for retten til å være hip og kul. Å vent, ved ettertanke er vi akkurat som alle andre. Men vi beholder pengene dine. Takk.

 2. 2

  Som en sidemerknad, Doug, uansett hva du spiser eller drikker de siste dagene, fortsett det. De siste blogginnleggene dine har vært noen av de beste jeg noensinne har lest. Bra gjort!

 3. 3

  Takk Patric! Setter virkelig pris på de snille ordene. Jeg har faktisk en slags magesekk ... kanskje jeg tenker bedre når jeg sitter fast i et lite flislagt rom hele dagen. : - [

 4. 4

  Jeg elsker poenget ditt om ordet "unikt", men jeg må være uenig med deg når du tar at denne utviklingen slår Apple ned et trinn i fatet til resten av apene. Det ville være som å si at Apple oppnådde suksess på grunn av antennen.

  IPhone deler mange likheter med den første motorola-murstein-telefonnumre, nøkler, antenne-små prosessorer, men forskjellen er innovasjon og programvare. Antennen eliminerer ikke det faktum at iphone virkelig er hundrevis av enheter - en bok, en avledning (spill) en ustream-enhet, til og med en loddbob eller et nivå for å gråte høyt.

  Anseelse for unikhet og behovet for Next Big Thing kan ha generert 20% av salget i utgangspunktet, men faktisk å oppfylle løftet om å være en transformasjonsenhet er det som gjorde det mulig å brøle til toppen. Alle de andre smarttelefonene med antenneproblemer er fortsatt følgere.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.