Et notat fra veien

Douglas Karr i Utah

Det siste året har vært et fantastisk år for meg og min virksomhet. Fokus og oppmerksomhet til kundene mine har vært fruktbart, og jeg er så takknemlig for de utrolige kundene jeg har! Utfordringen jeg har hatt hans balansearbeid (som jeg elsker) med helse (som jeg har ignorert). I løpet av det siste året har skader kombinert med dårlige vaner presset avfallsbåndet mitt maksimalt og har smertelig immobilisert meg.

Det var på tide å koble fra og fokusere på nytt.

Med en forhåndsbestemt tur til DellWorldJeg benyttet anledningen til å skifte møter og stille forventninger til klienter om at jeg skulle jobbe fra veien. Jeg bestemte meg for å kjøre fra Indianapolis til Las Vegas og ta en sørlig rute som ikke har vært noe livsendrende.

Tenker på teknologi og fremtiden vår

Mye av nedetiden min for turen har blitt brukt på å undersøke hver av de ti eller så intervjuobjektene vi skal gjøre podcaster for med Dell -armaturer. Utvalget av temaer og bruk av teknologi er utenfor fantasien din - husk å abonnere. Jeg satt også inn på en influencerpresentasjon denne uken om menneskelige teknologispådommer - som fikk meg til å tenke mye på denne turen.

Fordi jeg har utstyret mitt, leide jeg et 2018 Chrysler Pacifica med alle bjeller og fløyter. Funksjonene inkluderer:

  • carplay - en utvidelse av iOS som fungerer feilfritt med minibilen, fra navigering, til Siri, til samtaler, til musikk.
  • Adaptiv Cruise Control - tankene mine var absolutt sprengt over denne funksjonen. Still inn cruisekontrollen, og bilen vil automatisk holde tritt med trafikken.
  • LaneSense - bilen oppdager kjørefeltet ditt og skyver deg tilbake når du beveger deg for langt til venstre eller høyre. Og ikke prøv å jukse ved å ta hendene av rattet - det kjefter på deg.
  • 360 parkeringskameraer - Jeg vet ikke hvilken magi de bruker, men sikkerhetskopieringshjelp for parkering er intet mindre enn trollmann.

Mens vi tenker på disse som egenskaper, virkeligheten er at dette er fremtiden for interaksjon mellom menneske og maskin. Ingenting tok jobben min fra meg ... alle disse funksjonene hjalp og forbedret interaksjonen min med maskinen. De gjorde kjøreturen tryggere, hjalp meg med å opprettholde god bensinkjøring og utvidet underholdningen fra telefonen min til bilen. Dette er grunnen til at jeg ikke er bekymret for fremtiden, jeg gleder meg.

Tenker på mangel på teknologi og fremtiden vår

Da jeg nådde Texas, New Mexico, Arizona og nå Utah, hadde jeg flere perioder uten tilkobling på nettet. Noen ganger var det midt i navigasjonen! Jeg bare kjørte og tok alt inn. Ingen varsler, pip, haptiske tilbakemeldinger ... bare stillhet. På et tidspunkt stoppet jeg på Navajo-broen ved solnedgang, gikk utenfor, og jeg ble lamslått - det var ingenting. Ingen støy, ingen avbrudd, ingen mennesker, du kunne ikke engang høre vinden. Jeg vet ikke at jeg noen gang har vært mer avslappet.

Når vi integrerer og automatiserer fremtiden, trenger vi tid til å koble fra. Jeg kommer til å gjøre mer for å gjøre det hver uke. Jeg tror ikke 24/7 tilkobling er sunt for meg. Det er kanskje ikke noe for deg heller.

Vi kommer snart igjen

Følge min Instagram hvis du vil se noen av de fantastiske stedene jeg har vært. Jeg nevnte videre Facebook at jeg aldri kan fly igjen - tenker på alle de utrolige tingene vi savner i dette vakre landet flyr over istedenfor kjører gjennom.

Jeg sjekker inn daglig, og stopper deretter med jevne mellomrom på kaffebarer. I dag er det River Rock Roasting Company. Hvordan er dette for en visning:

Rover Rock Roasting Company

Så jeg ville bare fortelle deg hvorfor - etter 15 år med publisering - har du ikke sett for mange innlegg de siste par ukene. Med kostholdet mitt på sporet, hjernen min får frisk luft, sjelen er inspirert og årets største konferanse alt i samme måned ... Jeg gleder meg til å få litt balanse tilbake til livet mitt i mai.

Innimellom, hvis du ønsker å skrive et gjestepost om salgs- eller markedsføringsteknologi, kan du gjerne trykke på send inn side og fyll ut alle detaljene Forespurt. Ingen tilbakekoblinger takk.

Må gå ... min effekt er på 3%.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.