Old Spice Inspires: Når du er i tvil, gå dum

gammel krydder fyr

Noen ganger elsker jeg markedsføring og å utvikle langsiktige strategier som endrer oppfatningen av en bedrift, øker mottakelsen til et merke, driver salget og skyter fart i selskapets suksess. I dag er ikke en av dem.

Online markedsføringsverden er i brann på brilliant strategi for Old Spice fyr.

Hvis du er en av de få som ikke hadde hørt det, jobber Old Spice hardt med å svare tweets gjennom Youtube-kanalen personlig. Han reagerer på folk med store følger hele veien ned til de med en liten følge (men stort sett de ENORME følgene).

Er vi virkelig så grunne og dumme? Kast en pen fyr med god stemmebøyning i et håndkle og gi ham noen snarky comebacks, og verden ser på det som et rent geni. Er dette originalt? Er ikke dette bare den Gå pappa boob-kampanjer gjenoppfunnet? Er det virkelig Det fantastisk?

Skumring? Sex og byen? Frosker i ølreklame? Gå pappa bryster? Old Spice fyr? Kanskje vi alle burde slutte å prøve å være så jævla smarte og dumme det litt ned.

PS: Jeg er så grunne og dumme. Jeg elsker disse reklamene, og jeg er totalt hykler. Imidlertid vil jeg stå ved det faktum at jeg ikke har luktet Old Spice siden jeg så faren min få det som en strømper på 70-tallet. Jeg tror ikke han noen gang har brukt den. Det stiller spørsmålet, “Selger faktisk denne kampanjen mer Old Spice?"

44 Kommentarer

 1. 1

  Jeg elsker denne kampanjen! Har du fulgt frem og tilbake mellom Old Spice Guy og Alyssa Milano? Alyssa har til og med filmet sitt eget videosvar der hun ber Old Spice Guy sende 100 XNUMX dollar til oljevernfondet etter at han sendte henne et dusin roser.

  Svaret hennes er kl http://www.alyssa.com/

 2. 2

  Jeg innrømmer helt at jeg elsker det også, Patric. Det er poenget mitt. Bør vi forlate alle våre sofistikerte målrettings- og dryppkampanjer og bare skrive noen morsomme linjer og få noen til å vise litt hud for å gjøre markedsføringen vår?

 3. 3

  Vel, jeg er en fyr så tydeligvis gjør hudfaktoren ingenting for meg. I stedet er det den vittige dialogen de gir ham og måten han snakker det på som gjør det morsomt for meg. Nå kan damene derimot ha en annen oppfatning.

  Så jeg tror ikke dette handler om hud. Det handler om å være smart. Jeg synes Toyota "Swagger Wagon"-videoen er en av de mest kreative og rett og slett morsomste videoene (kommersielle?) jeg noen gang har sett. Og ja, det gir meg lyst til å kjøpe en Toyota Sienna.

  Når det gjelder GoDaddy, er selvfølgelig hudappellen effektiv. Men ærlig talt, jeg kjøpte fra GoDaddy før disse annonsene kom ut, og jeg kjøpte ikke flere på grunn av annonsene. Hvis HostGator i morgen begynte å vise "skin"-annonser, ville jeg byttet alt til dem bare på grunn av annonsen. Jeg ville heller ikke kjøpe mitt neste domene gjennom dem.

 4. 4
 5. 5

  «Det er imidlertid poenget mitt. Bør vi forlate alle våre sofistikerte målrettings- og dryppkampanjer og bare skrive noen morsomme linjer og få noen til å vise litt hud for å gjøre markedsføringen vår?» — Doug, ingen fornærmelse, men du er langt fra base på dette. Old Spice reposisjonerer merkevaren sin til et yngre publikum med veldig kreativ markedsføring. De bruker flere medier, print, TV, online (YouTube) og sosiale medier for å nå sine målgrupper. Hvordan kan du som markedsfører si at dette ikke i det minste er en god start på en veldig god kampanje? Bare fordi de ikke har en dryppkampanje betyr ikke det at det er dårlig markedsføring.

 6. 6

  Jeg tror "vil dette selge mer Old Spice" er et spørsmål mange er redde for å svare på akkurat nå 🙂

  Jeg tror det vil. Alt dette er positivt for merkevaren. Jeg tror mange vil ta et nytt blikk på Old Spice bare fordi vi har tenkt på det de siste 2 dagene i strekk ... spesielt hvis de bruker dameduftende kroppsvask 🙂

  Men gjør merket noe for meg for å få følelsesmessig kontakt med det? Bygger det lojalitet? Bortsett fra å være engasjerende, egentlig ikke. Jeg tror denne kampanjen bare er en del av det som ennå ikke kommer fra det vi formelt har kalt annonsering.

 7. 7

  Douglass, kampanjen er definitivt morsom. Det får folk til å snakke om merket. Som med en merkevare tenkt på som noe bare din far eller bestefar brukte, er det første skrittet for å få folk til å prøve det igjen. Old Spice har endret seg mye siden bare etterbarbering. Jeg tror Old Spice går mer etter morsomme og kommentarprovoserende ala The Most Interesting Guy in the World, enn noe annet som Axe.

  Jeg kan ikke være enig med deg i sammenligningen med GoDaddy. Det er klart at GoDaddy retter seg mot menn med disse reklamene. Hvis Old Spice skulle bruke Sex Appeal til å selge, ville de få GoDaddy-jentene til å falle over ham, på samme måte som Axe.

  Jeg er enig i mange av poengene Patric kommer med, og "Swagga Wagon" er en flott reklamefilm, og Trunk Monkey-reklamene er også fantastiske. Jeg tror Funny varer lenger og er mer minneverdig.

 8. 8

  Jeg må bare si først at jeg også elsker denne kampanjen. Det er underholdende og folk vil engasjere seg. Hva mer kunne de ha bedt om.
  Nå, når det gjelder spørsmålet ditt om det faktisk selger Old Spice, kan det diskuteres. Jeg tror de fleste har de samme tankene om deg at "det var det faren min brukte på 70-tallet", men jeg tror at kampanjen prøver å endre det bildet. Det prøver å få de yngre til å vurdere det som et morsomt merke i stedet for et for faren min.
  Jeg la faktisk merke til at noen i twitterstrømmen min i morges sa at etter å ha sett kampanjen er de mer åpne for merket enn før. Betyr det at de kommer til å kjøpe det? Kan være. Det kommer ned til hvordan de liker lukten av det, men jeg tror det har mange flere som i det minste ser på det gamle krydderet i apoteket enn før.

  Skål,

  Sheldon, samfunnsansvarlig for Sysomos

  Nå er jeg på hest!

 9. 9
 10. 10

  Jepp, jeg er dum nok til å tro at Old Spice er kult og det fungerer. Tatt i betraktning at de fleste fortsatt holder Old Spice som en Old Man's-merke i boks – det reiser spørsmålet – Fungerte noen av de fancy merkevare-, reklame- og trykte annonsene? Jeg garanterer at de var mye dyrere enn Old Spice YouTube-innsatsen.

 11. 11

  Jeg er med deg, jeg syntes det var underholdende, engasjerende og godt utført, men jeg vil veldig gjerne se effekten på salget før vi alle erklærer det som en rungende suksess i sosiale medier...

  (Jeg blogget om det her: http://bit.ly/9SiQ3L)

 12. 12

  Kjæresten min kom hjem i går kveld og fortalte at hun plukket opp Old Spice og luktet det for første gang noensinne i går på grunn av disse videoene. Det viste seg at hun likte det, og vil at jeg skal prøve det.

  Det er riktignok en prøvestørrelse på én, men innenfor den prøven fungerer det. 🙂

 13. 13

  De oppnådde absolutt det de fleste merker ville elske å ha i disse dager (en kampanje drevet og spredt av forbrukeren), og Old Spice har til slutt blitt "kul" igjen. (Ehm...var det noen gang kult? Jeg tror kanskje jeg er for ung og vet mye om Old Spice..)

  For meg får ikke denne typen annonser deg nødvendigvis til å "stole på" merkevaren, som i tilfellet med GoDaddy (nettstedshosting er noe som trenger et nivå av tillit – en mannsduft; ikke så mye), men hvis jeg så Old Spice på apotekhylla, jeg ville nok gitt det en snus nå, bare for å se hvordan han faktisk lukter 🙂 Jeg er engasjert i merket, jeg er interessert i merket ... det teller vel for noe, ikke sant?

  Dumt er bra. Stum er tilgjengelig; mainstream. Stum er en flukt. Men du kan ikke kalle dette dumt. Det er smart, og det er sex. En kombinasjon det er umulig å motstå. 😉

 14. 14

  Det er flott å høre et motsatt synspunkt heller, men denne kampanjen er SÅ veldig annerledes enn GoDaddy Super Bowl-annonser. Ikke en rettferdig sammenligning IMO. Ikke epler til epler, det er epler til ribeye.

  Den eneste likheten med GoDaddy-kampanjen er delen "viser hud".

  Jeg er enig i at huden for hudens skyld er sinnsyk og dum hvis det er alt det var, men i dette tilfellet brukes den på en komplementær måte til en mer engasjerende kampanje.

  Bevis? Jeg tror ikke mange jenter delte de gratis GoDaddy-gratisannonsene med vennene sine og nettverkene sine. Alternativt, MANGE gutter delte og fortsetter å dele Old Spice-annonsene, til tross for at de har en mann uten overkropp som det primære visuelle elementet. Det faktum at de er villige til å gjøre det viser at "huden" ikke er grunnen til at de deler.

  GoDaddys annonser var tradisjonell enveisannonsering, ikke sant? Det var ingen personlig tilpasning og ingen måte for meg å "engasjere" med Danica Patrick direkte. Samme med de andre eksemplene dine. Selv om Old Spice-fyren ikke svarer på en bestemt person som stiller ham et spørsmål, skiller håpet om at han vil og det faktum at han svarer på så mange det fra GoDaddy, Twilight, Sex and the City og frosker i ølreklamer .

  Det er engasjementet og personaliseringen som gjør dette annerledes. En klok markedsfører fortalte meg en gang at all e-postmarkedsføring burde være 1) forventet 2) personlig og 3) relevant. De fleste selskaper kan ikke engang gjøre med e-post og Old Spice klarte å gjøre det med en annonsekampanje.

  Hva tror du?

 15. 15

  Før den siste uken tror jeg ikke at jeg har uttalt ordene "Old Spice" med mindre jeg spøkefullt refererer til lukten av en gammel mann. Imidlertid har jeg også drukket «Old Spice»-kampanjen Kool-Aid på sosiale medier. Jeg elsker det. Det engasjerer. Det gir meg lyst til å løpe til Twitter og finne på noe virkelig lurt i håp om at Old Spice Guy vil lage en video bare for meg. Har det noe med sexappellen hans å gjøre? Nei. Det er tanken på øyeblikkelig berømmelse (ja, jeg er så grunn), et veldig kult engasjement med et merke (enten jeg kjøper det eller ikke) og noe veldig morsomt å dele med venner. Har all denne spenningen blitt oversatt til et salg for meg? Nei. Men jeg skal fortelle deg at neste gang jeg er på hylla, skal jeg ta av toppen av en av de dårlige guttene deres og ta en eim. Det er en veldig viktig barriere mellom en flott kampanje og at jeg skal ut med penger på apoteket. Det er produktet. Hvis det ikke lukter godt, fungerer godt og gir valuta for pengene, gjør jeg ikke transaksjonen. Bra på Old Spice for å tvinge meg til å sette merkevaren deres i vurderingssettet mitt.

 16. 16

  Per @davefleet:

  – Bevissthet: Sjekk
  – Samtale: Sjekk

  Dette er så langt de fleste annonsekampanjer kan nå, men for meg har dette gått lenger:

  – Hensyn (se det i hyllene og MER det, tenk på det): Sjekk
  – Enkeltkjøp: Sjekk

  Jeg kan se kjæresten min (hvis hun var i Canada) stoppe, lukte og vil prøve det på meg på grunn av disse. Det kan bare føre til et enkelt kjøp per 1/20 av seerne, men på det tidspunktet er det produktets jobb å drive gjentatte kjøp.

  Det er en seier i bøkene mine, noe som faktisk er litt vanskelig å si fordi det er grunt. Strålende utført, hysterisk morsom, magisk integrert i sosiale medier, men fortsatt grunt. Og jeg elsker det.

 17. 17

  Ideen med disse reklamene er å:
  1. Øk bevisstheten. Ferdig.
  2. Start samtale. Ferdig.
  3. Få folk til å legge merke til Old Spice i hyllene. Ferdig (les kommentarene over meg).
  4. Få folk til å kjøpe produktet. Igjen, ferdig. Selvfølgelig kommer tallene fortsatt inn, men jeg la allerede merke til at vennene mine prøver det ut, selv om faren deres pleide å bruke det før i tiden.

  MEN jeg vil ikke gå så langt som å kalle det en suksesshistorie på sosiale medier ennå. Er det vellykket med å øke merkebevisstheten? Hellz ja. Faktisk har jeg en løpende oversikt over hvem som ville vinne et slagsmål mellom Old Spice-fyren og Dos Equis-fyren (forutsatt at Chuck Norris ikke eksisterte fordi vi alle vet at han ville vinne) MEN inntil jeg ser tall på salg av produkt så langt har det kun blitt brukt som en bevissthetskampanje.:) Spørsmålet er kan du bli elsket, men også flytte produktet?

  Du kan elske Dos Equis-fyren, men elsker du Dos Equis-øl? Kjøpte du den en gang etter de første reklamene? Fortsatte du å kjøpe den etterpå? Hvis det er en frakobling mellom merkevaren og produktet, vil du bare få engangskjøp som ikke er sluttmålet. Du ønsker å skape en merkevarelojalitet – uansett hvor fengende slagordet(e).

  Tror du jeg er utenfor basen?
  Ring meg ut, men vær advart: Jeg er en elsker, ikke en fighter, men jeg er også en fighter, så ikke få noen ideer.
  Se nå på kvinnen din, se nå på meg. Jeg er på en hest.

  Cheers.

 18. 18

  Den andre natten når jeg gikk gjennom gangene til matbutikken kom jeg over Old Spice. Var jeg ikke godt lager på toalettsaker, hadde jeg kjøpt det for å prøve det. Kampanjen presser det definitivt opp i tankene, og anekdotiske bevis viser at det er et salg eller to.

  Det jeg elsker med kampanjen er at den forstår den sære naturen til internettkulturen. Teamet utførte ikke bare, de lyttet og de svarte. Flørten med Alyssa Milano, helt ned til å sende roser til huset hennes. Levering av et frieri. Den direkte responsen til noen uten stor tilhengerskare som spottet at Old Spice Man bare snakker med det berømte folket. Levering av lydbiter slik at reddit-fellesskapet kunne lage http://oldspicevoicemail.com

  Er dette høy kunst? Nei. Men var det å selge såpe noen gang høykunst?

  Jeg er definitivt interessert i å lære hva slags resultater P&G vil se fra kampanjen, og jeg vil gjerne vite hvordan denne siste delen av kampanjen er sammenlignet med den første super-bowl-annonsen, både når det gjelder visninger og når det gjelder salg.

  …monoklesmil P_^

 19. 19

  Du vet hvordan du vet at dette er en stor vinnerkampanje?
  På grunn av reaksjonen den har mottatt. Du har helt rett i analysen din, men på slutten av dagen er reklame som kunst. Hvis folk synes det er bra, så er det bra uansett om det er grunt, klebrig, smarrig, utslitt, sliten, halt, hva som helst. Morsomt er morsomt, bra er bra og resultater er det som betyr noe.

  Mange personer nedenfor har allerede vitnet om at folk allerede vurderer, prøver og kjøper et produkt som ingen under 60 har kjøpt på 20 år.

  Disse gutta motiverte noen av de mest erfarne og kyniske sosiale medier-påvirkerne til å hoppe om bord og promotere kampanjen deres og gi den ekte street cred. Noe svært få merker noen gang gjør.

  Det er et hjemløp!

 20. 20

  Jeg vet at jeg for tiden bruker gamle krydderprodukter, og at jeg begynte å kjøpe dem rundt tiden med den berømte reklamen «Jeg er på hest». Er det helt takket være annonsen? Jeg er ikke sikker.

  Om vi ​​kan måle ny virksomhet med denne kampanjen eller ikke for meg, er ikke det viktigste resultatet. Jeg tror at, som Jeremy Wright antyder i sin kommentar, at samtaler bør betraktes som en verdig beregning fordi positive samtaler definerer merkevarens opplevelse og hvordan den er posisjonert hos publikum. Sosiale medier er en kul måte å la en merkevare bli påvirket av forbrukere, som lar den få mer resonans hos en kjøper. Jeg føler at Old Spice har snublet over en lignende følelse der kunden føler seg "en del av teamet" for å si det sånn.

 21. 21

  Enig med Clay nedenfor ... GoDaddy mislykkes fordi den ikke tilbyr INGENTING eksternt underholdende, uten pupper, og du vet hva ... å vise pupper i 2010 er like effektivt som en Hollywood "Blockbuster" som har fine "spesialeffekter", men ingen historie ... Jurassic Park brøt mold (og hadde en overbevisende nok historie til å bære dagen) … men husker du, å jeg vet ikke nyinnspillingen av 'Godzilla' … filmen Matthew Broderick skulle ønske han aldri, aldri, noen gang, noen gang hørt om … for skam Matthew.

  GoDaddy-reklamer = den grusomme nyinnspillingen av Godzilla … Old Spice = den nye filmen Inception (bare vedder på at den er solid, har ikke sett den) … men en blanding av visuelt imponerende og den fantastiske historien for å fange publikum aka underholdningen.

  I dette tilfellet var Old Spice-annonsene skrekkelig morsomme, og metoden og måten de koblet til enkeltpersoner på var virkelig "strålende" ... det var bare så bra, punktum.

 22. 22

  Beklager Chris! Jeg tror ikke @GuyKawasaki og @AlyssaMilano ikke er et "yngre" publikum. I tillegg er sosiale medier ikke et "yngre" publikum. Trender viser at midten av 30-årene og eldre har den raskeste adopsjonsraten i sosiale medier. Dette var et rent viralt skuespill... pek på folk på nettet med et stort publikum, fange oppmerksomheten deres (og deres EGO) og gjør noe som får dem til å snakke om Old Spice.

  Jeg sa ikke at det var dårlig markedsføring, jeg er bare nysgjerrig på om det er markedsføring som faktisk vil fungere.

 23. 23
 24. 24

  Din analyse av Old Spice-stuntet = FALSKT.

  Old Spice-videoene var strålende, ikke noe som helst på skjermen, men det han sier er kjempebra. Jeg er ganske sikker på at det er to ting: (a) han snakker TIL oss og (b) det han sier er smart. Mengden diffus kunnskap de brakte inn i sine små svar er både konsis og skarp. De visste nøyaktig hva de skulle si, og timingen og aktualiteten til disse svarene er det vi er fascinert av. Vi er så vant til en dehumanisert, anonym opplevelse mens vi surfer på nettet, at ethvert forsøk på å snakke tilbake til Joe Everyman (dvs. å bryte monotonien) blir tatt imot med åpne armer. Hvorfor er flash mobs så populære akkurat nå? Av nøyaktig samme grunn (men knyttet til vår vanvittige opplevelse i polisen). Det er nesten mindre forventet på internett siden det nesten er en annen natur å gå seg vill i kampen. Old Spice gjorde muligheten for å bli snakket med utrolig tydelig, og hvis vi deltok, ønsket vi å bli inkludert med Joe Everyman. Så ja.

 25. 25
 26. 26

  Jeg bruker Old Spice dusjprodukter. Ingen deodorant eller noe annet. Dusjproduktene deres er veldig bra. Jeg syntes det var morsomt da disse reklamefilmene startet på scenen.

 27. 27

  De er yngre enn faren min, så ja et yngre publikum! 🙂 De hadde TV-spots som rullet langt før sosiale medier-aspektet ... det er fortsatt en flerkanals markedsføringstiltak som ser ut til å være en del av en større kampanje. Beviset er alltid i #-ene, så vi må vente og se om det fungerte. Akkurat nå ser det ut til at det fungerer ... det fikk deg til å skrive om det ... og når du vet at du selv er en smart markedsfører, vedder jeg på at du visste at dette innlegget også ville få mye diskusjon og lenkejuice 🙂

 28. 28
 29. 29

  Er det å generere inntekter den avgjørende faktoren for hvorvidt denne kampanjen er en suksess i sosiale medier? Jeg kan be om å være uenig fordi det ser ut til at 26 kommentarer på artikkelen din alene, utallige (kanskje millioner) tweets og andre sosiale medier-interaksjoner alle peker på en suksesshistorie for markedsføring på sosiale medier.

  Selv om det ikke er en direkte salgsøkning, er det vanskelig å si at økningen i merkekjennskap og introduksjon til et nytt marked ikke har verdi og gir en plattform for neste innsats.

 30. 30

  Aleksandra,

  "Noen kjøp" eller til og med en økning i kjøp har kanskje fortsatt ikke avkastningen på investeringen som er nødvendig for å indikere suksess på en kampanje som denne.

  Doug

 31. 31

  Jeg vedder på at det selger mer Old Spice – fordi det skaper en bevissthet, slik at neste gang du er i butikken vil du legge merke til at Old Spice i dag ikke er den samme Old Spice som farene dine hadde på 1970-tallet. De har utvidet serien betraktelig, og noen av de nye tingene er helt fantastiske.

 32. 32
 33. 33

  Martin,

  Vi gamle gutter som har eksistert en stund har sett mange slike kampanjer komme og gå. Vi har sett alle skrike fra hustakene på strålende kampanjer, bare for å se aksjekurser og salg fortsette å falle senere. Derfor er jeg kritisk til denne kampanjen. Jeg elsker det personlig, og jeg er overrasket over hvor mye støy jeg hører ... men jeg lurer bare på om den langsiktige effekten vil være der.

  Doug

 34. 34

  Enig på alle punkter … bortsett fra spørsmålet eller forbeholdet om hvorvidt denne kampanjen er en suksess eller ikke.

  Slam dunk, for ethvert selskap, er å ha fantastisk markedsføring OG fantastiske produkter. Jeg er ikke i tvil om at denne kampanjen vil presse folk til å foreta et kjøp ... men hvis produktene "stinker" (ordspill 😛 ), så kan du ikke skylde på markedsføringen.

  Med andre ord tror jeg kampanjemålet – for Old Spice eller Dos Equis – er "Prøv produktet mitt" … ikke "Bli en livslang talsmann for produktet mitt". I den forbindelse er denne Old Spice-kampanjen VELDIG vellykket!

 35. 35

  Sant, men var det målet for denne spesielle innsatsen? De prøver åpenbart noe nytt, prøver å revitalisere Old Spice-merket og gjøre det mer attraktivt for en yngre generasjon. Til syvende og sist vil dette føre til salg, men var det målet for denne innsatsen, eller var målet mer om bevissthet og re-branding av et produkt som ble oppfattet som et gammelmannsprodukt? Nå har de en flott plattform å gå videre fra og markedsføre produktet med tanke på å øke inntektene. Er ikke det en suksess? Var ikke det drevet av sosiale medier?

 36. 36

  Dumme det ned? Ja. Ellers går det ikke viralt. Her er et scenario fra den virkelige verden. Fordi Old Spice lanserte sin virale kampanje for å stimulere ikke-reklamediskusjoner som denne, er det flere gutter jeg kjenner her inne og er glade for hvor gode produktene deres er. Nå føler jeg meg tvunget til å sjekke ut Old Spice-delen av hyllen neste gang jeg skal i butikken. De har nettopp vunnet en ny kunde.

 37. 37

  Jeg er enig med Adam, de virkelige suksesshistoriene ligger i rebranding-kampanjene selskaper som Dominoes og Old Spice er i stand til å gjennomføre som genererer den buzzen som er nødvendig for folk å engasjere seg og evaluere – så endrer de forhåpentligvis mening til fordel for produktet. Ja, mye av aktiviteten på sosiale medieplattformer av store bedrifter er vanskelig å måle med direkte inntektsendringer, men verdien som genererer en virkelig engasjerende samtale er enorm.

 38. 38

  Hvis det er så dumt og så enkelt, hvorfor gjør ikke flere det? Stedene er strålende fordi folk snakker om Old Spice. Periode. Utropstegn.

  Poenget ditt er gyldig, men irrelevant. Det er markedsføring og det er genialt i sin stumhet. Forresten, jeg tror parten i Old Spice-annonsene er litt smartere enn GoDaddy.

 39. 39
 40. 40

  Mine herrer, dere mangler et viktig markedssegment... Denne kampanjen er ikke rettet mot menn... Den er rettet mot kvinner. Vi kjøper ting til ektemenn og kjærester. Og vi liker kampanjen.. :*

 41. 41
 42. 42

  Ja, denne kampanjen selger flere Old Spice-produkter.

  I følge Neilson Co. har salget økt med 11 % i løpet av 52 uker, og i løpet av de siste tre månedene har salget økt med 55 prosent og den siste måneden steg de 107 prosent. http://bit.ly/brandweek-old-spice (Merkevareuke 25. juli 2010)

  Salget for Red Zone nådde 1.6 millioner dollar for fireukersperioden som ble avsluttet 11. juli, et hopp på 49 prosent i løpet av fireukersperioden som endte 21. februar, viser SymphonyIRIs data. De fire andre Old Spice Body Wash-produktene viser også et løft. Det samlede salget for Old Spice Body Wash steg 105 prosent for den perioden

  Hvis disse tallene er riktige, ser det ut som en utrolig suksess for meg.

  Før 2010 "Old Spice = Old Man Gross!"
  Post 2010 "Old Spice = Mann på en hest alle snakker om og deler via sosiale nettverk"

  ELSKER DET!

  Harrison

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.