Hvordan jeg optimaliserte mine bilder for sosiale medier og økt sosial trafikk med 30.9%

Optimaliser bilder fra sosiale medier

Sent i november i fjor bestemte jeg meg for å teste ut å optimalisere min fremhevede bilder forum sosiale medier for å se om det ville ha noen fordel. Hvis du har vært leser eller abonnent i noen tid, vet du at jeg hele tiden bruker nettstedet mitt til mine egne eksperimenter.

Å designe et mer overbevisende bilde som deles på sosiale medier legger til 5 eller 10 minutter for utarbeidelsen av artikkelen, så det er ikke en enorm investering av tid ... men minuttene legger alltid til, og jeg vil være forsiktig med at jeg investerer tiden min klokt når det gjelder Martech Zone.

Mens jeg bare tok noen bilder som var representative for innholdet, bygde jeg bevisst et utvalgt bilde som har følgende:

  1. Størrelse - Jeg bygde en mal i Illustrator det er 1200px bred med 675px høy. Jeg endret også temaet mitt for å vise bildene til denne optimaliserte verdien.
  2. branding - Jeg inkluderer ikke navnet på nettstedet, men inkluderer alltid logoen slik at den konsekvent gjenkjennes i oppdateringene mine på sosiale medier.
  3. Tittel - En overbevisende tittel som ikke alltid trenger å matche den faktiske teksten på artikkelen min. Jeg kan optimalisere innleggstittelen for søk, men omskrive tittelen på bildet mitt for å prøve å få flere klikk.
  4. Bilde - Jeg har abonnement på Depositphotos der jeg enkelt kan søke og finne flotte illustrasjoner som jeg kan laste ned og innlemme.

Jeg bruker da Feedpress for å automatisk publisere artiklene mine til mine sosiale kanaler. resultatet er en tweet eller Facebook-oppdatering som virkelig skiller seg ut. Slik ser det ut Twitter:

Og på Linkedin:Fordi titlene er skrevet på engelsk, gjorde jeg en analyse de siste månedene, fjernet alle virale innlegg og begrenset publikum til USA, Canada, Storbritannia, New Zealand og Australia. Resultatene var ganske oppsiktsvekkende ...

Innen Google Analytics resulterte en periodevis analyse av mine henvisninger til sosiale medier i en 30.9% økning i sidevisninger som kommer fra sosiale medier der bildene mine ble optimalisert.

Interessant nok hadde den sosiale mediekanalen som jeg bruker minst tid på å jobbe med ... Facebook-siden, den mest dramatiske økningen ... 59.4% økning.

Det er ikke perfekt ... Jeg la merke til at gjennomsnittstiden på siden og sidene per besøk for disse nye besøkende var nede (mindre enn 10%), så mens jeg tiltrekker meg flere besøkende, gjør jeg fremdeles ingen god jobb i holder dem her.

Jeg fortsetter å jobbe og optimalisere nettstedet på andre måter, spesielt gjennom hundrevis av gamle artikler i uken, oppdaterer noen, fjerner noen, omdirigerer mange og jobber med nettstedets generelle kvalitet. Jeg implementerte også en automatisert oversettelsestjeneste som har sett antall besøkende skyte i været fra ikke-engelsktalende land.

Innsatsen lønner seg betraktelig i anskaffelsen ... år-til-år-statistikk for de siste 30 dagene:

  • Direkte trafikk er opp 58.89%
  • Organisk søk ​​økte med 41.18%.
  • Sosial medietrafikk er opp 469.70%

Totalt sett har nettstedet mitt omtrent doblet trafikken ... som jeg er ganske glad for!

Trenger du hjelp med digital markedsføring?

Hvis du ønsker en revisjon av nettstedet ditt med noen spesifikke strategier som kan forbedre oppkjøpet ditt, kan du gjerne kontakte meg på Highbridge. Jeg kan gjøre en revisjon for deg, gi teamtrening eller til og med ta deg som klient for å hjelpe deg med å forbedre dine digitale markedsføringsresultater. Jeg er også veldig kjent med WordPress-nettstedoptimalisering hvis du trenger faktisk infrastruktur og utviklingshjelp.

Kontakt Oss Douglas Karr

Offentliggjøring: Jeg bruker tilknyttede lenker for forskjellige tjenester i denne artikkelen.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.