Apple tar notater fra Microsoft?

Det virker som om jeg laster ned en ny oppdatering for Vista hver uke. Senest hadde Vista en Service Pack samme dag som Apple hadde sin 10.5.3-oppdatering for OS X Leopard. Siden oppdateringen på Leopard har jeg hatt mange problemer med å bruke en nettleser ... enten det er Safari eller Firefox.

I dag bestemte jeg meg for å installere Safari på nytt for å se om jeg kunne fikse dette en gang for alle. Da jeg startet installasjonen, ble jeg møtt med dette:
safari1052

Så de gjorde en oppgradering, men forsømte å oppdatere Safari-installasjonen for å tillate det? Å kjære Apple, kanskje du burde være liten. Det ironiske er at jeg bruker Firefox i Parallels på denne MacBookPro for nå å surfe raskt på nettet.

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har hatt det samme problemet. Gi meg beskjed hvis du får en løsning på det!

  Det burde være unødvendig å si at jeg har brukt datamaskinen min mye i det siste. Jeg brukte egentlig bare Mac-en til det den er bra for uansett ... designformål.

  • 2

   Bryan,

   Jeg fant en applikasjon som så ut til å være i konflikt, og det er Orbicules undercover. Jeg skrev deres støtte og fjernet applikasjonen helt, og jeg ser ut til å gjøre det bedre. Det er for ille, jeg elsker sikkerheten som applikasjonen deres gir. Jeg ba dem skrive meg når de fikser dette.

   Jeg tror fortsatt de kan være noen flere problemer, men dette var hovedtemaet.

   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.