Parallels and Leopard: A Must Have for Business Mac User

Mac og MicrosoftMed mange forretningsprogrammer som kjører av Microsoft, er Mac fremdeles en smerte i baken for å kjøre i forretningsinnstillingen. Den nyeste operativsystemoppgraderingen fra Apple gir litt lettelse med BootCamp, et program som lar deg dobbeltstarte en Intel-basert Mac i enten OSX eller i Windows.

Dobbelt oppstart er for det meste virkelig som å kjøre to forskjellige datamaskiner av samme maskinvare. Bootcamp er greit, men å bytte frem og tilbake er ikke en enkel oppgave. Paralleller har imidlertid løst problemet og slått sammen de to verdenene til en verden som rett og slett ikke virker riktig! Jeg har kjørt Parallels (takk til vennen, Bill) siden de tidligste versjonene.

Da sammenheng ble introdusert, det var da sprø ting begynte å skje ... å ha en dock, oppgavelinje og eplebar i det samme vinduet virker bare helt galt! Enda verre? Dra og slippe fra Windows-applikasjoner til Mac-applikasjoner og omvendt. Wow! De Mac mot PC-argument blir lagt til hvile, ikke sant?

Ikke lenger trenger en grafiker, en webdesigner eller en kvalitetssikringstekniker for applikasjoner flere maskinvarer for å gjøre noe så enkelt som å teste for samsvar mellom nettlesere. De kan alle kjøre sømløst av samme Mac - i mitt tilfelle en MacBookPro.

Paralleller sammenheng

Da Leopard kom ut, virket det som om min lykke var over! Jeg ødela XP og klarte ganske enkelt ikke å få programmene mine til å fungere som de pleide å gjøre. Jeg ble kikket, til og med benyttet anledningen til å skrive noen av folkene på Parallels personlig. De var gode gutter og forsikret meg om at hjelpen var på vei!

Paralleller og Leopard


Paralleller juletilbud
Denne uken kom den! De siste oppgraderingene for Parallels la til noen flere funksjoner sammen med full Leopard-kompatibilitet. Hvis du leter etter et flott program for din Mac-entusiast - dette kan være det.

Hvis du er en PC-person og bare er redd for disse kule Mac-menneskene - er dette din sjanse til å fortsatt ha det glødende eplet på den bærbare datamaskinen, men kjøre de gode appene dine i Windows.

11 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har fremdeles ikke opparbeidet meg nok mot til å få min første Mac. Stedatteren min sverger til henne og moren min, min vesentlige andre, stjeler alltid Mac-en fordi den visstnok er så enkel å bruke. Jeg vokste opp ... (gikk fra krise i middelalderen til over bakken) ... på Windows og er nølende med å endre. Vil noen gi meg et trykk i riktig retning. Hvorfor skal jeg kjøpe en Mac. Jeg trenger en ny og lettere bærbar PC.

 2. 2

  Mac er veien å gå, spesielt nå med Parallels. Gjør deg klar til å installere Leopard på konas mac-bærbare datamaskin. På min siste jobb var det å presse på for en Mac-bærbar PC for å virkelig teste nettleser på en maskin i stedet for å kreve et testlaboratorium.

  Jeg har hatt Mac-skrivebordet mitt i mange år og har ikke hatt noen problemer med det som om jeg pleier å bruke PC og Windows.

 3. 3

  Jeg tenkte å skaffe meg dette til jobben min, så jeg kan teste nettsteder i Windows-nettlesere ... Jeg lurer på hvor mye av en ressursgris det er?

  • 4

   Det er ikke så ille, Mike. For hver OS-forekomst du konfigurerer, kan du angi mengden minne som er tilknyttet. Jeg har 2 GB RAM og har Windows XP som kjører med opptil 1 GB.

   Det tar ikke mye prosessorkraft for å kjøre begge operativsystemene - men applikasjonene du kjører i det vil være svin hvis de var sviner før.

 4. 5

  Jeg bruker VMWare Fusion, som jeg mener er et bedre alternativ, da det er mer standardisert. Hva skal du gjøre med din Parrallels Windows-forekomst hvis du vil flytte til linux i fremtiden? Ikke noe problem med Fusion ...

  • 6

   Ikke sikker på at Linux er i min nærmeste fremtid fra et skrivebordsbrukerperspektiv. Med Parallels kan jeg kjøre alle forretningsappene jeg trenger. Jeg kan også kjøre Linux i Parallels (jeg hadde Ubuntu opp, men ødela virkelig installasjonen min!).

   Jeg er en fan av virtualisering og VMWare. Jeg flytter faktisk produksjonsmiljøet vårt til Bluelock, et selskap som mestrer virtualisering for vertsapplikasjoner med VMWare.

   Godt å se deg her, Dale! Jeg så at ExactTarget IPO-papirene ble sendt til SEC. Kule ting!

 5. 7

  Et innlegg om virtualisering og mac, og du nevner bare en av de store aktørene? Hvor er kjærligheten til VMWARE (som jeg synes er overlegen ... virker bare mer "polert").

  • 8

   Hei ET,

   Jeg er redd jeg er nybegynner når det gjelder VMWare og ikke har det oppe. Jeg antar at det er fordi alt jeg trengte fungerer bra med Parallels. Som jeg skrev Dale ovenfor, vil VMWare snart være en stor del av produksjonen vår. Vi vil være i stand til å replikere miljøer og få frem forskjellige 'smaker' av applikasjonen vår neste år.

 6. 9

  Jeg har nettopp oppgradert Parallels til den nyeste versjonen, og nå krever Vista (Business) at jeg aktiverer den igjen, og online aktivering fungerer ikke. Dette skjer også hvis du vil kjøre VMware eller Parallels i forbindelse med bootcamp.

  • 10

   Det vil være interessant å se hvordan Microsoft skal håndtere virtualisering og aktiveringsprosessen deres - noe jeg ikke har tenkt på! Kanskje dette er en av fordelene med å gå med Microsofts nye virtualiseringspakke, Hyper-V!

   Luskete!

   • 11

    Det er ekstremt opphissende å ikke kunne bruke både bootcamp-formen til Windows ved siden av VMWare-skjemaet på grunn av aktiveringsbegrensningene. (Den ser "maskinvareendringene" og deaktiverer deg når du bytter til det andre skjemaet).

    Jeg er ikke Windows-hater på noen måte, men dette er tydelig frustrerende når jeg kjøpte en legitim kopi av Vista Business.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.