Payraise Calculator AJAX Version er oppe!

Lønningskalkulator

Besøk Lønningskalkulator

Du vet alltid når jeg forsvinner et par dager - det betyr at jeg tar i meg mye koffein og programmerer hjernen min. Et av de første prosjektene jeg noensinne har hatt var å programmere en ansattes ytelsesdatabase i Microsoft Access 2.0! En funksjon som jeg la til (siden HR-avdelingen vår krevde at alle verdiene skulle fylles ut) var en kalkulator for lønnsøkning. Jeg programmerte det som et skjema i databasen og resultatene ble skrevet ut i en rapport.

Det utviklet seg til flere versjoner av Visual Basic for Applications, en Visual Basic-versjon, og da kjøpte jeg domenenavnet og bygde en JavaScript-versjon for mange, mange måner siden. Med angrepet av AJAX og Web2.0-applikasjoner bestemte jeg meg for å rulle ut en AJAX-versjon. Jeg startet den på fredag ​​kveld og avsluttet den i dag. Skrivebordet mitt er skjevt med tomme Starbucks kopper, PHP-bøker, AJAX og JavaScript-bøker ... som alle kom til nytte en eller annen gang.

Jeg bygde dette nettstedet fra bunnen av ved å bruke Dreamweaver (jeg er en notisblokk fra skolen ... men jeg bestemte meg for å gi den en sjanse). Jeg gjorde grafikken i Illustrator. Jeg brukte CSS for fronten 100%, og har til og med en Print CSS-versjon (fortsett og skriv ut resultatene, så får du se). Frontenden ble inspirert av 37Signals ... fin og enkel, men litt elegant. Jeg har fortsatt resultatene vist i en tabell - men det er med vilje fordi jeg vil at folk skal kunne kopiere og lime inn resultatene i Excel eller et annet pogram. Det er mange fine små quirks om applikasjonen. Jeg håper du liker det!

Husk å rapportere eventuelle feil til meg! Neste trinn er å integrere en jobbsøkemotor som bruker Indeed for back-end. Kanskje neste helg!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.