Personlig merkevarebygging: Hvordan skrive en Om meg-side

me

Andrew Wise har skrevet en virkelig grundig artikkel om Den ultimate veiledningen for å bygge en side om meg at du bør sjekke ut i detalj. Sammen med artikkelen har han utviklet en infografikk som vi deler nedenfor som dekker tone og stemme, åpningsuttalelser, personlighet, målgruppe og andre nødvendigheter.

Jeg elsker å legge til mine 2 øre på disse tingene, så her går. Jeg vil virkelig oppfordre deg som bedrift eller som individ til å gå langt utenfor komfortsonen din. Jeg kjenner altfor mange mennesker som ikke liker å snakke seg selv, ikke liker bilder tatt av seg selv, og forakter videoer eller lyd av seg selv. Kanskje de til og med tror at denne praksisen er narsissistisk. Jeg ser ofte slike kommentarer på sosiale medier.

Her er svaret mitt: Din Om Meg-siden er ikke noe for deg!

Selfies, talevideoer, profesjonelle portretter og beskrivelser av deg er for publikum. Hvis du er en fantastisk person og veldig ydmyk ... din Om meg siden må gjenspeile det. Selvfølgelig føles det rart å fortelle alle at du er ydmyk. Men hvis du er ydmyk, hvordan kan noen vite det? Skal du vente med å møte hver enkelt person for at de skal observere ydmykheten din? Eller vent på at andre skal snakke med ydmykheten din? Det kommer ikke til å skje.

Hvis målet ditt er å bygge autoritet og ledelse i ditt rom, din beste differensierer er deg. Det er ikke nødvendigvis din utdannelse, din arbeidshistorie, det er deg! Det er du som lar alle få vite hvorfor de skal samarbeide med deg. Folk liker å jobbe med mennesker de vil jobbe med. Kjøpsbeslutninger er ofte emosjonelle, og avgjørelsen er avhengig av hvor godt potensielle kunder stoler på deg og identifiserer deg som en autoritet innen yrket ditt.

Det er viktig å gi både søkemotorbrukere og besøkende på nettet alle køene de trenger - talene du har gjort, lederne du forbinder med, bøkene du har skrevet, og til og med en personlig melding til dem.

Sidebeskrivelse: Jeg er også skyldig! Jeg har dratt føttene i årevis med å bygge en dedikert side på firmaets nettsted om hvordan jeg snakker ... men dette rådet fra Andrew motiverer meg til å få det gjort!

Om meg

3 Kommentarer

 1. 1

  Dette er flotte greier.

  For de som er skeptiske til å avsløre sine hobbyer og interesser fordi de ikke vil fremstå som uprofesjonelle, sier jeg dette:

  Det handler ikke om profesjonalitet, det handler om in-group, out-group dynamikk.

  Hvis leseren din ser på et vesen utenfor gruppen deres, vil de ha en mer fiendtlig holdning til deg.

  Ved å avsløre små biter om livet ditt, som å få barn, løpe, din kjærlighet til meksikansk mat, vil du bevege deg dypere inn i gruppen der folk vil se deg i et mer gunstig lys.

  Det er som halo-effekten.

 2. 2

  Etter min mening er den beste løsningen å presentere deg selv som en pålitelig person. Folk liker å gjøre forretninger med smart, kulturell og ærlig forretningsperson.

 3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.