PersonalDNA - Personlighetsprofil

En venn av meg forakter absolutt personlighetstester. Jeg liker dem faktisk, men føler meg ikke så komfortable å basere avgjørelser på dem. Jeg har hatt arbeidsgivere som bruker testingen til å utvikle team og forstå hvordan menneskene i teamet vil samhandle med dem. Å være 'offisielt' trent av Utviklingsdimensjoner internasjonalt, Jeg føler meg komfortabel med å gjennomgå personlighetstester og ikke bruke dem til å forhåndsbestemme arbeidsforhold. Da jeg jobbet for selskapet der vi ble opplært, fungerte testene fantastiske fordi de førte til personlig utvikling av hvordan vi kommuniserte med andre.

Da jeg flyttet til en tidligere arbeidsgiver som ikke bry seg med noen opplæring, Myers-Briggs test avviklet som en annen informasjon som ble brukt mot deg. Det er lettere for en leder å komme med unnskyldninger ikke å lede når de ulogisk kan tyde en personlighetstest. Det blir til en krykke i stedet for et verktøy. Ikke å forstå data kan føre til dårligere beslutninger enn å ikke ha dataene i det hele tatt. Vi ser dette igjen og igjen med meningsmålinger, dårlig utviklede undersøkelser, dårlige fokusgrupper og svak analyse. Personlighetstester er ikke annerledes. Å sette en leder eller veileder tittel på deg betyr ikke at du vet hvordan du skal administrere eller overvåke, og betyr definitivt ikke at du kan analysere noens personlighetstest for å endre måten du jobber med dem på. Derfor tror jeg vennen min hater dem ... og jeg klandrer ham ikke. Det ville være som om jeg plukket opp en biologibok for å operere deg, vil du stole på meg? Jeg tror ikke.

Animert leder

Når det er sagt, likte jeg virkelig PersonalDNAs rapport og deres kommentarer basert på innsendingen din. Kontrollene var veldig intuitive for å velge svarene dine, jeg er imponert over bruken av applikasjonen deres. I tillegg var den ferdige rapporten nøyaktig og mest av alt positiv. Det var nok informasjon til å tegne et bilde av deg selv, men ikke for mye til at noen kunne holde informasjonen mot deg. Sjekk ut
min personlige DNA-rapport
å se selv.

Animert leder… Jeg liker det!