Plaxo Desktop Notifier - Oppdateringer fra nettverket ditt

Plaxo har vært et utrolig nyttig verktøy for ganske lang tid og det blir ganske enkelt bedre. For noen uker siden smalt jeg mobilen min inn i bildøren. Det var en perfekt hit, dissekere telefonen i to fysiske biter. Jeg mottok en ny telefon (få alltid forsikring!) Neste dag, men jeg mistet adresseboken min.

Jeg søkte raskt på Verizons applikasjoner og fant ut at de hadde Plaxo som en av dem. Jeg lastet den opp, og nå kan jeg synkronisere telefonen min med Plaxo på kontaktene du velger. Det sparte meg måneder med å svare på samtaler uten å vite hvem som var i den andre enden.

Nå kommer Plaxo Desktop Notifier

Når folk som jeg er koblet til Twitter, legger ut på bloggen deres, eller gjør en rekke andre endringer, mottar jeg et skrivebordsvarsel. Siden jeg automatisk følge på Twitter, Twhirl holder ganske opptatt, og jeg savner faktisk noen tweets fra folk i nettverket mitt.

Selv om jeg har massevis av forbindelser på LinkedIn, finner jeg det Plaxo er mye mer av en ressurs for meg siden den holder alle adressebøkene mine (og telefonen) synkronisert. Jeg har ikke noe imot å betale for tjenesten heller. Den tankegangen å vite at noen av datamaskinene mine eller telefonen min kan gå tapt, og jeg fortsatt har adresseboken min, er tankene verdt å betale for!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.