Prediksjon: Din bedrift vil være en e-handelsvirksomhet

Depositphotos 7866924 s

Har du sett vår nylig lansert nettsted? Det er egentlig ganske utrolig. Vi jobbet med design og utvikling av publikasjonen vår i godt over 6 måneder, og jeg kan ikke fortelle deg hvor mye tid vi brukte. Problemet var ganske enkelt at vi ikke kunne utvikle oss raskt nok til å bli ferdig raskt nok. Etter min mening gjør alle som bygger et tema fra bunnen av i dag en bjørnetjeneste for virksomheten de jobber med.

Jeg var i stand til å gå ut og tilbringe $ 59 på et digitalt magasinetema, bygde et spesialtilpasset tema for våre tilpassede integrasjoner, skinnet temaet på nytt, og jeg var i gang i løpet av uken. Vi kommer fortsatt til å rulle ut noen ekstra integrasjoner, som vår Podcast og et White Paper-bibliotek, men du vil bli overrasket over hva som fulgte med temaet.

Et aspekt som var et must var at det fulgte med WooCommerce fullt integrert. Woo, sammen med temaene og handelsmotoren, var nylig kjøpt av Automattic - selskapet som eier WordPress. Etter min ydmyke mening tror jeg det er en strålende beslutning. Hvorfor? Fordi jeg spår at hvert enkelt selskap - enten B2B til B2C - vil ha et eller annet aspekt av selvbetjeningsbestilling via nettet.

Forhandlere og netthandelsselskaper er allerede på det. En rungende trommeslag på IRCE i Chicago var at det ikke handlet om å selge i butikken din på nettstedet ditt. Det handlet om å selge gjennom alle andres butikk på alle andre sider. Små forhandlere har logistiske systemer, innholdssystemer og oppfyllingssystemer som gjør at de kan selge over dusinvis av butikker på nettet bortsett fra sine egne.

Faktum er at forbrukere (og bedrifter) kommer til å stole på nettstedet de kjøper fra. Hvis du kjøper ofte på Amazon, kommer du ikke til å kjøpe gulvmatter fra ettermarkedet fra en eller annen fyr på Internett. Men hvis den fyren på Internett selger gulvmattene sine på Amazon også, vil du kjøpe dem.

Du mister allerede salget på nettet

Før jeg dro til Chicago, fikk jeg en e-post fra Nationwide forsikring som jeg trengte for å betale bilregningen. Jeg logget på kontoen min og kunne ikke finne en måte å betale regningen på. Jeg kom tilbake til jobb og skjønte at jeg ville ringe meg agent senere. Et par dager senere fikk jeg en ny melding om at forsikringen min bortfaller med mindre jeg betalte regningen. Jeg logget på og prøvde igjen til ingen nytte - jeg kunne ikke engang finne en betale regningen min på det nye, rene grensesnittet. Jeg satte en påminnelse om å ringe agenten min.

Dagen etter gikk jeg på jobb og ble opptatt og ringte aldri agenten min. Da jeg kom hjem, var det sikkert en e-post om at forsikringen min ville utløpe den kvelden ved midnatt fordi jeg ikke hadde betalt regningen. Ikke bra ... Jeg kjørte til Chicago neste dag og skulle ikke være uforsikret.

Så jeg snudde nettleseren min til Geico. Etter noen minutter mottok jeg et tilbud i sanntid og en fin fettknapp for å kjøpe polisen. Jeg klikket på knappen og det sto at de ville sende meg papirer via post, og når jeg fylte det ut, ville policyen min være live. Nå tuller du.

Neste - Progressive. Jeg skrev inn informasjonen min og de forhåndsutfylte bilinformasjonen min for både meg og datteren min. Noen få klikk senere, og jeg hadde et nytt forsikrings- og forsikringskort å sette i bilen min. Det tok omtrent 10 minutter ... og jeg faktisk gjorde spare penger. Dette overrasket meg siden jeg hadde vært hos Nationwide i over 20 år.

Mistet Nationwide meg på grunn av forsikringen? Nei, jeg hadde ikke noe imot forsikringen deres, og jeg likte agenten min. De mistet meg rett og slett fordi jeg ikke kunne tjene meg selv online.

Din virksomhet og min virksomhet er ikke annerledes. Vårt nye nettsted er i stand til å handle, og vi vil begynne å selge både produkter og tjenester direkte til våre lesere. Jeg er ikke i tvil om at dette vil være en økende inntektsstrøm for oss fremover, og at den praktiske byråtjenesten vi for tiden tilbyr så mange kunder, vil sakte avta.

Jeg bryr meg ikke om du klipper plener eller gjør skilsmisser - akkurat som folk forutsa at hvert selskap ville være en utgiver, er min spådom at hvert selskap vil ha et netthandelsnettsted snarere enn senere!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.