PressRush: The Polite Pitching Platform for Journalist Outreach

pressrush-oppsøk

Hver dag mottar jeg dusinvis av plasser i innboksen min. Mange av dem er dårlig skrevet, de fleste er ikke relevante for nettstedet mitt, men det er alltid en gullkorn i bunken med PR-spam, så jeg er oppmerksom. Jeg mottok en tonehøyde denne uken der e-posten virket ganske annerledes og ga en positiv tonehøydeopplevelse for meg.

Jeg elsker denne muligheten til å informere PR-firmaet i den andre enden om nøyaktigheten på banen. Hvis jeg likte tonehøyde (som var under knappene), måtte jeg ganske enkelt svare på e-postadressen den kom fra. For en fantastisk måte og et høflig middel for PR-profesjonelle for å sikre relevans med influencer eller blogger de kommuniserer med.

Mens jeg svarte på den spesifikke tonehøyde, sjekket jeg også ut plattformen den ble skrevet på - Pressrush. Med Pressrush kan du sette opp varsler om emner, lage tonehøyder, undersøke påvirkere og utvikle tilpassede lister å sende til. Og når plassene dine sendes, bruker de metoden som jeg beskriver ovenfor.

Jeg tror sterkt at løsningen ikke er å sende flere plasser. Løsningen er å bygge langvarige relasjoner som starter med personlig, godt undersøkt, høyt målrettet og korrekt tidsbestemt oppsøkende. Med PressRush planla jeg å lage et verktøy som hjelper deg med å gjøre nettopp det. Ville Laurikari, grunnlegger av Pressrush.

Å lage en liste er enkelt ved å bruke den interne søkemotoren for journalister. Her er et resultat for analyser og beregninger, hvor du virkelig finner din:

Pressrush Search

Og hvis du klikker på profilen min, kan du få alle de siste innleggene jeg har publisert sammen med lenker til mine sosiale profiler og e-postadresse.

Douglas Karr

Mål kan filtreres etter alder, sted og publisering. De kan også sorteres etter nyhet eller relevans. Når du har gjennomgått hver journalist, kan du legge dem til i en bestemt medieliste som kan lastes ned eller vises til. Best av alt, når kontaktinformasjonen endres, blir listene dine oppdatert.

Registrer deg for en Pressrush-prøveperiode

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.