PressRush: The Polite Pitching Platform for Journalist Outreach

pressrush-oppsøk

Hver dag mottar jeg dusinvis av plasser i innboksen min. Mange av dem er dårlig skrevet, de fleste er ikke relevante for nettstedet mitt, men det er alltid en gullkorn i bunken med PR-spam, så jeg er oppmerksom. Jeg mottok en tonehøyde denne uken der e-postmeldingen virket ganske annerledes og ga en positiv tonehøydeopplevelse for meg.

Jeg elsker denne muligheten til å informere PR-firmaet i den andre enden om nøyaktigheten på banen. Hvis jeg likte tonehøyde (som var under knappene), måtte jeg bare svare på e-postadressen den kom fra. For en fantastisk måte og høflig måte for profesjonelle PR-selskaper å sikre relevans med influencer eller blogger de kommuniserer med.

Mens jeg svarte på den spesifikke tonehøyde, sjekket jeg også ut plattformen den ble skrevet på - Pressrush. Med Pressrush kan du sette opp varsler om emner, lage tonehøyder, undersøke påvirkere og utvikle tilpassede lister å sende til. Og når plassene dine sendes, bruker de metoden som jeg beskriver ovenfor.

Jeg tror sterkt at løsningen ikke er å sende flere plasser. Løsningen er å bygge langvarige relasjoner som starter med personlig, godt undersøkt, høyt målrettet og korrekt tidsbestemt oppsøkende. Med PressRush planla jeg å lage et verktøy som hjelper deg med å gjøre nettopp det. Ville Laurikari, grunnlegger av Pressrush.

Å lage en liste er enkelt ved å bruke den interne søkemotoren for journalister. Her er et resultat for analyser og beregninger, hvor du virkelig finner din:

Pressrush Søk

Og hvis du klikker på profilen min, kan du få alle de siste innleggene jeg har publisert sammen med lenker til sosiale profiler og e-postadressen min.

Douglas Karr

Mål kan filtreres etter alder, sted og publisering. De kan også sorteres etter nyhet eller relevans. Når du har gjennomgått hver journalist, kan du legge dem til i en bestemt medieliste som kan lastes ned eller vises til. Best av alt, når kontaktinformasjonen endres, blir listene dine oppdatert.

Registrer deg for en Pressrush-prøveperiode

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.