Fire bloggfeil jeg burde ha unngått

bedriftens blogging starter

probloggerI ettermiddag tilbrakte jeg noen timer på Barnes og Noble. Barnes og Noble er mye nærmere hjemmet mitt, men jeg må innrømme at Borders er mye bedre organisert og at bøker er lettere å finne. Jeg går stadig i gangene på Barnes og Noble og ser fremfor å bruke tid på å lese.

Uansett, jeg hentet favorittmagasinet mitt, Praktisk nettdesign (aka .net) og endelig plukket opp Darren og chrisbok, Hemmeligheter for å blogge din vei til en seksfiguret inntekt.

Jeg tror ikke tittelen på boka gjør det rettferdig. Selv om mye av boka handler om inntektsgenerering og Darrens suksess med den, strekker bokens råd seg langt utover. Jeg vil anbefale det til alle fra en strategiguide for blogging også. Det skiller seg fra noen av mine andre favorittbøker om blogging, som Shel og Scoble's bok, Nakne samtaler, fordi det er mer taktisk i sin tilnærming enn strategisk. Dette er en bok for å komme i gang med vellykket blogging.

Boken forsterket mange av teknikkene og taktikkene jeg har snakket om på denne bloggen, men jeg bør dele med deg de største feilene i bloggingen min:

 1. Bloggingen min er ikke alltid konsekvent på grunn av arbeidsplanen min. Dette skader fremdriften min siden leserne ikke alltid er sikre på kvalitetsinnhold hver dag.
 2. Nettstedet mitt har mer merke enn markedsføringsteknologi, og mange av innleggene deler meg personlige anekdoter som kanskje ikke har noe med markedsføringsteknologi å gjøre. Leserne mine har forventet det fra meg, men jeg vet at mange lesere har gått på grunn av det.
 3. Bloggen min kan trolig deles opp i flere nisjeemner som er mer målrettet ... kanskje online markedsføring, sosiale medier og webutvikling. Jeg kan fremdeles jobbe en dag for å terne opp innholdet, men det er en tøff (veldig tøff) jobb. Hvis jeg skulle begynne på nytt, er det definitivt den retningen jeg ville ha tatt.
 4. Domenenavnet mitt ville ikke være dknewmedia.com. Nok en gang slører dette bloggen mellom meg og mitt egentlige tema. Det gjør også bloggen umulig å selge, siden jeg ikke vil selge navnet mitt. Jeg holder øye med noen domener, skjønt! Hvis jeg finner noen gode, vil jeg se etter å spleise innholdet mitt og koble bloggen min fra navnet mitt.

Ser frem til Chris og Darrens reaksjon på dette innlegget. Hvis du ikke blogger ennå, må du hente boken til Darren og Chris for å komme i gang på rett spor. Flott lesning!

7 Kommentarer

 1. 1

  Takk for forslaget. Jeg skal definitivt se på den.

  I mellomtiden var løsningen min på #3 å lage separate blogger for forskjellige emner. Selv om det lar meg fokusere skrivingen min for hvert publikum, er det noen ganger utmattende å prøve å generere så mye nytt innhold.

  Jeg vil gjerne høre andres meninger. separate blogger, eller risikere å fremmedgjøre noen av leserne dine?

  • 2

   Å separere innholdet i separate målrettede blogger har mange fordeler, både i forhold til lesernes forventninger så vel som å konsentrere søkeord for søkemotorer. Det er ingen grunn til at noen ikke kunne registrere seg for hver av bloggene dine, jeg tror det er den beste veien å gå!

 2. 3

  Jeg vil tro at å skille innhold i én blogg ville være veien å gå i stedet for tre eller fire forskjellige blogger. Jeg antar at hvis du har tid til å oppdatere bloggene ville det vært enkelt.

  Bra innlegg Doug.

 3. 4
  • 5

   Takk Chris! Nei – Doug kommer ikke til å mangle denne bloggen snart, jeg lover... med mindre det kommer penger mellom bloggen og meg 😉

   Interessant notat om dette, i løpet av få dager etter at jeg endret domenenavnet mitt, gikk jeg fra #2 i Google til #1 for Marketing Technology Blog, så det er noe med disse SEO-greiene.

   Gir en god casestudie om valg av domenenavn!

 4. 6

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.