Hvordan produktemballasje påvirker kundeopplevelsen

emballasje

Dagen da jeg kjøpte min første MacBook Pro var en spesiell. Jeg husker at jeg følte hvor godt esken var bygget, hvordan den bærbare datamaskinen ble vakkert vist, plasseringen av tilbehøret ... det hele sørget for en helt spesiell opplevelse. Jeg fortsetter å tro at Apple har noen av de beste produktemballasjedesignerne på markedet.

Hver gang jeg avkasser noen av enhetene deres, er det en erfaring. Faktisk så mye at jeg ofte føler meg dårlig når jeg oppbevarer boksene eller kaster dem. Kontraster det med de forbaskede vakuumpakningspakene som krever førstehjelpsutstyr og saks i titan ... Jeg er opprørt før jeg noen gang får produktet ut av emballasjen!

Førsteinntrykket av et produkt på en forbruker er emballasjen, de baserer sannsynligvis forventningen om produktet på emballasjens utseende, så det er et must å få det riktig! Vi vil gjerne kunne si at forbrukere foretar sine kjøp basert på produktets kvalitet, men vi lyver, emballasjedesign blir sett på å spille en stor rolle i deres beslutning. Direkte emballasjeløsninger, Vitenskapen bak suveren emballasje

Psykologisk kan emballasje endre hele kundeopplevelsen til en enhet. I denne inforgrafiske forklarer Direct Packaging Solutions:

  • Følelser - Følelser spiller en viktig rolle i hele produktopplevelsen, som begynner rett etter at forbrukerne får produktet i hånden.
  • utskrift - Studier viser at detaljene på emballasjen hjelper en person til å bestemme hvordan produktet blir. Og ved første øyekast avgjør produktet hjernen om det er hyggelig eller ubehagelig.

Vi jobber med et selskap akkurat nå som bringer et luksuriøst tilbehør til markedet. Vi jobber med boksing, det interne materialet, en uventet gave og en håndskrevet takk fra oppfinneren. Målet vårt er å få forbrukeren til å føle seg spesiell før de noen gang henter og bruker det faktiske produktet. Vi jobber til og med med hvordan vi kan legge til en duft internt i esken for å virkelig bringe opplevelsen hjem.

Vitenskapen bak suveren emballasje

Vitenskapen bak suveren emballasje min

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.