Jeg kan være alt for dagens lave, lave pris på ...

Looking

Innholdet på nettstedet mitt har ikke vært spesielt sterkt den siste uken - beklager hvis noen av dere er skuffede. Jeg har vært ganske opptatt med å utvikle en håndfull applikasjoner hjemme. Hva jeg ikke gjør opp i innholdet, håper jeg å gjøre opp i noen plugins. På jobben forbereder vi oss på en større programvareutgivelse, og jeg har et demonstrasjonsprosjekt som skal gi et middel til selvdemonstrasjon av noen av de viktigste funksjonene. Det er mye som tynger suksessen min, og jeg har knappe ressurser for å få det gjort, så det er en utfordring.

Alle prosjektene går bra, og jeg overholder tidsfrister, det tar bare noen tunge arbeidsuker. I tillegg vurderer jeg min heltidsarbeid på nytt og tar nøye hensyn til fremtiden min der og veier den med noen sterke muligheter på utsiden. Du hater å forlate en god arbeidsgiver, men noen ganger må arbeid komme ned på enkel økonomi. Jeg liker ikke å ta hensyn til penger når det gjelder en jobb, men jeg har jobbet med håp om å innhente inntektene mine for et par år siden da jeg konsulterte. Det har blitt klart at det ikke kommer til å skje hvis jeg blir liggende. Med en sønn som begynner på universitetet i høst, må jeg gjøre noen justeringer og gjøre dem raskt.

Jeg elsker forandring og er utrolig optimistisk med hensyn til mulighetene mine. Jeg dro nesten for en oppstart for noen måneder siden, men tidspunktet var bare ikke riktig. Det ser ganske bra ut nå. Få mennesker kan ta på seg at de har hjulpet selskaper fra Vancouver Island til Island til Australia for å implementere online strategiske markedsføringsmål, integrering og automatisering. Kundene mine har vært noen av de største i verden, inkludert The Indianapolis Colts, The Home Depot, United Airlines, Icelandair, Liberty Mutual, Goodyear, Hotels.com, AG Edwards, og en rekke andre utviklingsselskaper og byråer i mellom. Før det bygde jeg et direktesendingsprogram for flere millioner dollar for en stor avis. Suksess bygger tillit, så jeg er ganske trygg på at jeg kan snu ethvert selskap når det gjelder markedsføring og teknologi.

Som både integrasjonskonsulent og produktsjef har mitt ansvar vært å konsultere bedrifter, identifisere mulighetene og utføre den riktige løsningen for dem. Mitt nåværende ansvar fokuserer på CAN-SPAM-overholdelse, brukergrensesnittdesign, tilgjengelighet, brukervennlighet, API og funksjonsutvikling. Jeg er også godt kjent med geografiske informasjonssystemer, Analytics og søkemotoroptimalisering. Pokker, jeg fikk til og med navnet mitt på trykk i år med noen innleveringer jeg gjorde til Chris Baggotts bok, Email Marketing by the Numbers.

Jeg ser frem til å fortsette denne typen arbeid - enten gjennom mitt eget konsulentselskap eller gjennom en stilling på direktør / ledernivå i et annet selskap. Jeg er også interessert i langsiktig kontraktsforhold. En drøm som gikk i oppfyllelse ville være å begynne å konsultere under mitt eget selskap igjen. Jeg kan ikke forlate Indianapolis - barna mine elsker det her, og de bor nær moren sin. Så hvis det er en mulighet til å jobbe eksternt, er jeg også alt for det. Jeg ser frem til å dykke først inn i noen nye utfordringer, kanskje søkemotoroptimalisering. Jeg har hatt noen fantastiske resultater med dette nettstedet og vet at jeg kunne gjøre det for andre.

Åh ... og jeg vil aldri gi opp bloggen! 😉

6 Kommentarer

 1. 1

  Det er hyggelig å ha noen fristende tilbud rundt. For noen måneder siden ble jeg tilbudt 100K å jobbe i ett år i Qatar, et lite land utenfor Irak, som nettverksadministrator.

  Det ville ha vært et fristende tilbud for meg for 8 år siden, men nå med en kone og en 9 måneder gammel sønn kunne du ikke trekke meg ut herfra hvis du prøvde!

 2. 2

  Jeg sluttet på heltid for 3 måneder siden for å starte et nytt selskap, og jeg har aldri følt meg så energisk 🙂 fordi jeg er fri til å jobbe med det jeg liker (innen noen grenser!) Jeg er mer kreativ enn jeg noen gang har vært.

  Jeg har fordelen av en partner som bringer inn nok kontanter til å holde selskapet og oss flytende, noe som hjelper!

  Å, og vil ikke din nåværende arbeidsgiver lese denne Doug og lurer på hva som skjer? 🙂

 3. 3

  Doug,

  Siden du er en god personlig venn av meg, vil jeg være litt kritisk her og plassere innlegget ditt i kategorien "lufting av skittentøy" offentlig. Mange av oss kritiserer ofte profesjonelle idrettsutøvere for å komme med denne typen uttalelser (f.eks. Terrell Owens, Randy Moss). Selv om det er sant at de fortsetter å bli ansatt av andre og applaudert for spennende arbeid på jobbene deres, blir karakteren deres ganske plettet over tid.

  Randy

  • 4

   Wow, det var absolutt ikke meningen med innlegget, Randy. Jeg har faktisk bare gode ting å si om min nåværende arbeidsgiver. Det er ikke noe 'skittentøy' i innlegget i det hele tatt. Jeg er fortsatt helt forpliktet til dem og synes de er de beste jeg noensinne har jobbet for.

   Dette var ikke et innlegg som ble presset på noen måte for å sverte min nåværende arbeidsgiver eller lufte skittentøy - det er et innlegg for å "teste vannet" og se hvilke muligheter som kan være der ute som jeg ikke er klar over. Jeg når et veikryss i livet mitt hvor målene mine ikke stemmer overens med de nåværende jobbmulighetene mine. Det er så enkelt som jeg kan si det.

   Jeg vil heller være åpen og ærlig om mine ønsker enn å holde munnen lukket. Det er de som mener at du ikke skal si noe og bare gå ut døren. Jeg bryr meg for mye om dette selskapet til å gjøre det. De bør gjenkjenne hva mine behov er, og jeg bør erkjenne hva deres behov er. Hvis det er en kamp, ​​er jeg med! Hvis ikke, må jeg gå videre med livet mitt.

   Nok en gang ... det er ikke noe 'skittentøy' å snakke om.

   hilsen,
   Doug

 4. 5

  Å teste vannet er bra. Å få den nåværende arbeidsgiveren til å finne ut om det i et blogginnlegg ... ikke så bra ... men jeg antar at du allerede har hatt noen samtaler med dem, og utover det er det ikke min sak.

  Lykke til.

  Hvis du trenger litt deltidsassistanse, gi meg beskjed.

  • 6

   Hei Graydon,

   Jeg tror ikke det var noen overraskelse fra deres side - men det er en viss bekymring. Jeg har alltid vært en åpen og ærlig person og har vært det i ganske lang tid. Dette innlegget kommer først etter flere måneder med diskusjon og beslutningstaking.

   Selvfølgelig gir blogging en helt ny dimensjon til en situasjon som denne. Det er ikke noe du kan slå opp i en lederhåndbok, det er sikkert! Vi jobber imidlertid gjennom det.

   Takk!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.