Fremme blogger for å øke nettstedets rangering

Depositphotos 33099063 s

RSS er en fantastisk ting. Mange mennesker kjenner ikke kraften til blogger og hvordan de kan hjelpe nettstedstatistikken din. Her er et godt eksempel på hvordan du kan markedsføre andre blogger OG øke din egen rangering med søkemotorer ved hjelp av RSS.

On Lønningskalkulator, Jeg byttet ut en vertikal annonse på høyre side av siden med en liste over blogginnlegg som snakker om lønnsøkninger. Så snart jeg gjorde dette, gikk Payraise Calculator fra en Pagerank på 3 til en Pagerank på 5, og trafikken min ble doblet. Her er en grafikk - legg merke til endringen rundt XNUMX. januar:

Lønnsutbytte Kalkulator Treff

Slik gjorde jeg det.

 1. Jeg gjorde et avansert søk på Technorati og lagret feed-URL-en.
 2. Jeg brukte et fint lite PHP-skript kalt Magpie RSS ved å kopiere filene til en inkluderingskatalog på bloggen min i basiskatalogen.
 3. Jeg skrev følgende kode, og innstilte antall innlegg ($ num_items), maksimalt antall tegn ($ max_char) og feed-URL.
Resultater: ”; ekko " ”; $ items = array_slice ($ rss-> items, 5, $ num_items); foreach ($ items som $ item) {if (substr ($ item ['title'], 90, 0)! = "Links") {$ link = $ item ['link']; $ title = $ item ['title']; $ beskrivelse = $ vare ['beskrivelse']; $ kilde = $ vare ['kilde']; hvis (strlen ($ beskrivelse)> $ max_char) {$ space = strpos ($ beskrivelse, "", $ max_char); $ beskrivelse = substr ($ beskrivelse, 0, $ mellomrom). "..."; ekko " $ title : $ beskrivelse ”; } } } ekko " ”; ?>

Jeg sørger også for at jeg har en lenke og logo tilbake til Technorati for å sikre at de får litt kreditt for min bruk av søkestrømmen deres. Dette kan også brukes til utrolig krysskampanje mellom blogger ... du kan legge ut favorittfeedene dine på blogglisten din, slik at folk faktisk kan se de siste innleggene på nettstedet deres på bloggen din.

Jeg har også nettopp modifisert Adressefiks i dag for å bruke denne tilnærmingen også.

8 Kommentarer

 1. 1

  Takk for et flott innlegg. Jeg oppdaget nettopp bloggen din nylig. Takk for all god innsikt.

  Kan du legge ut en bloggordliste eller en lenke til en bloggordliste for oss alle der ute som ønsker å komme opp i fart. Jeg er fortsatt uklar om RSS, permalink, trackback, etc.

  Jeg håper å øke besøkende på nettstedet mitt, og det vil hjelpe.

  Tusen takk.

 2. 3
 3. 5

  Hei Doug,

  Selv om det fremgår av grafen din at du mottok mer trafikk, tror jeg du bør være forsiktig med å tilskrive en endring i PageRank til denne innsatsen. PageRank-oppdateringer er få og langt mellom, og det er fullt mulig at en var i gang akkurat som du la til listen over blogger.

  • 6

   Takk, Marios!

   Jeg prøver definitivt ikke å kvalifisere meg som SEO-ekspert, så dette er noe jeg respekterer din mening om. Med alle andre variabler statiske med unntak av blogginnleggene (det pleide å være en annonse der fra Google), antok jeg at dette hadde innvirkning.

   I tillegg så jeg et lignende sprang inn Adressefiks.

 4. 7

  Jeg skal prøve dette på siden min og se hva som skjer. Jeg har noen få fagområder jeg kan velge, så jeg får se hvilken suksess jeg får 🙂

 5. 8

  Hei, jeg sliter også med å få trafikk til bloggen min, og jeg så veien til å gjøre det, og jeg må si det ser ut til å prøve å prøve det. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal gjøre det du gjorde, jeg har ikke en anelse om at jeg ville være glad hvis du kunne hjelpe meg med en tenning her ute.

  Ser frem til å høre fra deg.

  Sindre Brudevoll

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.