Rise of Purpose-Driven Social Marketing

formålsdrevet markedsføring

Du vil ofte finne meg i noen enorme debatter på nettet om alt relatert til politikk, religion og kapitalisme ... alle de glødende knappene som folk flest unngår. Det er derfor jeg har personlige og merkede tilstedeværelser på tvers av sosiale medier. Hvis du bare ønsker markedsføring, følg merkevaren. Hvis du vil ha meg, følg meg ... men vær forsiktig ... du får meg alle.

Mens jeg er en skamløs kapitalist, har jeg også et stort hjerte. Jeg tror vi skal hjelpe hverandre og ikke være avhengige av byråkratier som er ineffektive og ineffektive. Jeg tror virkelig måten vi endrer ting på er å ta personlig ansvar og bidra til å være katalysatorene for endring. Vår byrå donerer alltid tid, penger og andre ressurser for ikke bare å hjelpe veldedighetsorganisasjoner ... men også for å hjelpe bedrifter som ikke har ressurser, men har løfte.

Det er ikke lenger bra nok til å bare ha en sosiale medier tilstedeværelse. Markedsføring 3.0 vil bli vunnet av de som blir formålsdrevne sosiale merker, og for å gjøre det, må CMO, CSO, CSR og Foundation-lederne justere for å bringe en sammenhengende merkevarehistorie til liv. Sjekk ut We First er infografisk nedenfor med noen kalde harde fakta som gjør det klart at fremtiden for fortjeneste er formål, og de mest ikoniske merkene i fremtiden vil være de som driver den mest meningsfulle sosiale endringen. Simon Mainwaring

Det er ikke bare den rette tingen å gjøre, det å bli formålsdrevet blir også en forventning fra bedriftene motivasjon for ansatte og en voksende kjøpevane hos forbrukerne. Folk vil at pengene deres skal gå til virksomheter som er miljøbevisste, behandler sine ansatte godt og investerer tid og energi i å gjøre verden til et bedre sted.

jeg er glad formålsstyrt markedsføring blir en voksende strategi og samtaleemne - jeg har skrevet tidligere om frustrasjonen jeg har når folk kritiserer forårsake markedsføring (vi diskuterte dette med ALS Ice Bucket Challenge... uhg). Jeg vil oppmuntre hvert selskap til å fremme innsatsen de gjør for å hjelpe de rundt dem - dette uforgrafiske peker på hvorfor!

Markedsføring 3.0

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.