Karantene: Det er på tide å gå på jobb

Koronavirus

Dette er uten tvil det mest uvanlige forretningsmiljøet og den tvilsomme fremtiden jeg har vært vitne til i løpet av livet. Når det er sagt, ser jeg familien, vennene og klientene mine delt inn i flere spor:

  • Anger - dette er uten tvil det verste. Jeg ser på folk jeg elsker og respekterer i sinne bare slår ut mot alle. Det hjelper ikke noe eller noen. Dette er tiden for å være snill.
  • Lammelse - mange mennesker har en vent og se holdning akkurat nå. Noen av dem venter på å bli reddet ... og jeg frykter ingen vil være der for å gjøre det.
  • Arbeid - Jeg ser på at andre graver seg inn. De primære inntektsstrømmene er brutt, og de ser etter alternativer for å overleve. Dette er min modus - jeg jobber dag og natt med å løfte alternative inntektsstrømmer, kutte kostnader og maksimere ressursene jeg har igjen.

Med detaljhandel og kontorer stengt for å flate kurven og distansere seg sosialt for å redusere spredningen av Koronavirus, folk har ikke noe annet valg enn å bli hjemme. Selv om dette kan begrave mange virksomheter, kan jeg ikke unngå å lure på hvorfor selskaper ikke er det avgjørende og utnytte denne tiden til å tenke, innovere og implementere.

En av mine viktigste klienter måtte la meg gå for å berge inntektene som bare er avhengig av skoler. Konsernsjefen ringte meg personlig for å forklare situasjonen. Han måtte beskytte selskapet sitt. Jeg er ikke i tvil om at det var den riktige avgjørelsen, og jeg ga ham beskjed om at uten kostnad ville jeg være tilgjengelig for enhver overgang eller implementering som ville hjelpe dem.

Denne spesifikke klienten lanserte nettopp et produkt direkte til forbruker. Vi hadde vært langsomme og bevisste med å ikke markedsføre produktet for å teste og forbedre brukervennligheten og sikre at det ble ordentlig integrert i arbeidsflyten deres. Jeg delte med teamet hans at dette var den optimale tiden å tråkke på gassen. Her er hvorfor:

  • Mindre forstyrrelse - med skjelettmannskaper og minimale bestillinger som kommer inn, vil lansering av programvare for automatisering av markedsføring for å markedsføre produktet være mindre forstyrrende internt for personalet. De kan bedre håndtere tilstrømningen av problemer med å lansere det nye produktet og nye systemer for å støtte det.
  • Tid for utdannelse - med ansatte som jobber hjemmefra, ikke kan delta på møter og ikke blir distrahert av kontorproblemer, har personalet utrolig tid til å delta på opplæring og implementere løsningene de trenger. Jeg har satt opp demoer for det interne personalet til å delta og oppfordret leverandørene mine til å hjelpe dem med å planlegge tid til å delta.
  • Prosessautomatisering - Jeg tror ikke vi kommer tilbake til business as usual etter denne hendelsen. Vi står overfor en mulig global lavkonjunktur, et nødvendig blikk på å isolere forsyningskjedene og sannsynlige permitteringer for å beskytte selskaper mot å gå under. Dette er den optimale tiden for selskaper å investere tungt og optimalisere arbeidsflytene slik at de kan fortsette produksjonen mens de reduserer kostnadene.

Bedrifter: Det er på tide å gå på jobb

Jeg vil oppmuntre hvert selskap der ute til å komme seg på jobb. Personalet ditt jobber hjemmefra, har tilkobling og kan være opptatt med å implementere og trene på nye plattformer. Integrasjons- og implementeringsteam jobber stort sett fjernt i våre dager, så entreprenører er forberedt som aldri før på å hjelpe deg. Mitt selskap, Highbridge, kommer med noen integrasjonsideer for å møte etterretningsløsninger for å hjelpe selskaper med eksterne arbeidsmiljøer.

Ansatte: Det er på tide å forfølge fremtiden din

Hvis du er en person hvis lønn er i fare, er dette tiden for deg å hoppe. Hvis jeg for eksempel var bartender eller server ... ville jeg hoppe på nettet og lære meg nye fag. Du kan vente på en redning, men det er en lettelse ... ikke en langsiktig løsning på situasjonen din. I teknologibransjen kan dette være en gratis registrering Trailhead kurs på Salesforce, ta noen gratis kodeklasser på nettet, eller lære å åpne din egen butikk på Etsy.

Dette er ikke tid for Playstation og Netflix. Dette er ikke tiden for å være sint eller lammet. Ingen kan stoppe vrede av Moder Natur. Denne eller en annen katastrofal hendelse var uunngåelig. Dette er en tid for å dra nytte av at hverdagen vår blir avbrutt for å gå fremover. Menneskene og selskapene som utnytter akkurat nå, vil øke raskere enn de noen gang hadde forestilt seg.

La oss komme på jobb!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.