Anerkjennelse er gitt til deg, autoritet tas av deg

krone

Denne uken hadde jeg en fantastisk samtale med en ung kollega i markedsføringsbransjen. Personen var frustrert. De var eksperter i bransjen med mange års utrolige resultater. Imidlertid ble de ofte oversett når det gjaldt muligheter for å snakke, råd eller oppmerksomhet fra ledere.

Som 40 år gammel, min myndighet kom mye senere enn mange av de anerkjente lederne innen markedsføringslandskapet. Årsaken er relativt enkel - jeg var en hardtarbeidende, produktiv ansatt som gjorde det mulig for lederne av virksomhetene at jeg hjalp til med å få autoritet. Jeg utviklet bransjerapporter som gjorde det til bøker og hovedpresentasjoner som hadde navnet sitt. Jeg startet bedrifter som jeg ikke ble kåret til grunnlegger av. Jeg så på hvordan menneskene jeg rapporterte til ble forfremmet og betalte godt, mens jeg jobbet med dem for dem. Mange av dem er ganske velstående.

Jeg klandrer dem ikke. Jeg setter pris på det jeg lærte å se på dem. Faktisk er jeg gode venner med mange av dem i dag. Men i løpet av karrieren ventet jeg på å være anerkjent som en autoritet. Den ultimate leksjonen jeg endelig lærte etter å ha sett på dem, var at de ble autoriteter fordi de aldri ventet på å bli anerkjent. De tok autoriteten sin.

Ikke mistolk det slik de tok det fra meg. Nei, de tok det fra bransjen. Anerkjennelse kom ikke først, den kom etter. De var ustoppelige i å få søkelyset. Når det var et arrangement å snakke på, spilte de hardball for å få de beste tidslukerne, og de sørget for å promotere ... til og med for å fremme deres engasjement. Når det var paneldiskusjon, dominerte de den. Da de så en prismulighet, sendte de den inn. Når de trengte attester, ba de om det.

Autoritet er tatt, ikke gitt. Bare anerkjennelse gis. Hvis det er noe å lære av Trump og Sanders-kampanjene, er det dette. Ingen i de vanlige media eller det politiske etablissementet ønsket noen gang at disse to kandidatene skulle være med. Kandidatene brydde seg ikke - de tok autoriteten. Og i sin tur anerkjente publikum dem for det.

En kollega av meg kritiserte nylig offentlig Gary Vaynerchuk offentlig. Det var ikke konstruktivt, han misliker bare stilen og Garys budskap. Han har siden tatt ned innlegget, men jeg la bare til en kommentar: Gary Vaynerchuk bryr seg ikke om hva du synes. Gary venter ikke på å bli anerkjent av denne bransjelederen, Gary tok det. Og utvidelsen av hans autoritet og hans firma er bevis på at autoriteten er fortjent.

Så her er noen råd som jeg vil gi folk som er både dyktige og frustrerte:

  1. Vær egoistisk - Jeg mener ikke å ta fra andre og heller ikke slutte å hjelpe andre. Du må ha en imponerende historie å bygge autoritet på. Men du må ta deg tid til å jobbe, og gjøre det til et poeng å jobbe for deg selv. Tenk på din fremtidige autoritet som en pensjonskonto. Du kan ikke pensjonere deg med mindre du ofrer i dag. Det samme for din autoritet. Du kommer ikke til å bygge autoritet med mindre du investerer tid og krefter i dag. Hvis du jobber 100% av tiden på arbeidsgiveren eller klientene dine, investerer du ikke noe i deg selv. Ikke forvent anerkjennelse. Gå videre med neste tale ... selv om du ikke har noe publikum ennå. Gå og skriv en bok. Gå og start en podcast. Gå frivillig til å være i et panel. Gå sterkt til et arrangement for å få deg til å snakke. Nå.
  2. Vær tøff - Kommunikasjon er vanskelig, å mestre den er kritisk. Jeg bruker erklærende uttalelser støttet av min erfaring. Jeg vet hva jeg holder på med og konstaterer det. Jeg leder ofte møter (ikke bare fordi jeg hater dem) fordi jeg ikke bruker ord som kan være, Jeg tror, vi kunneosv. Jeg hakker ikke ord, jeg beklager ikke, og jeg rykker ikke tilbake når jeg blir utfordret. Hvis noen utfordrer meg, er svaret mitt enkelt. La oss teste det. Det er ikke fordi jeg tror jeg vet alt, det er fordi jeg er trygg på min erfaring.
  3. Vær ærlig - Jeg antar ikke hva jeg ikke vet. Hvis jeg blir utfordret eller blir spurt om hva jeg ikke er sikker på, utsetter jeg samtalen til jeg undersøker. Du høres mye mer autoritativ ut og sier: "La meg undersøke det, det vet jeg ikke." eller "Jeg har en kollega som spesialiserer seg på det, la meg sjekke med henne." enn å prøve å bulle deg gjennom et svar der du prøver å høres smart ut. Du tuller ikke med noen når du gjør det. Hvis du er feil, gjelder det samme ... innrøm det og fortsett.
  4. Være annerledes - Alle is annerledes. Å prøve å passe inn vil absolutt få deg til å passe inn. Du vil være skjult blant alle andre personer som mangler autoritet og anerkjennelse rundt deg. Hva er annerledes med deg? Er det ditt utseende? Humoren din? Din erfaring? Uansett hva det er, ta det opp et hakk når du presenterer deg for andre. Jeg er ikke høy, jeg er feit, jeg er gråhåret… men folk hører på meg.
  5. Vær på vakt - Muligheter er rundt deg. Du må hele tiden være våken overfor dem. Jeg svarer på nesten alle forespørsler som rettes til meg om å være på podcast eller gi et tilbud på en bransjeartikkel. Jeg søker muligheter videre tjenester for forespørsel om journalistikk. Jeg sender inn kommentarer som utfordrer artikler jeg er uenig i eller gir ekstra farge når artiklene er ufullstendige.
  6. Være fryktløs - Å være autoritet betyr ikke at du er likt av alle. Ved å plassere deg selv foran andre vil du faktisk være et mål for de som er uenige. Hvis jeg lyttet til alle som var uenige med meg hele livet, hadde jeg ikke kommet noe. Hvis jeg prøvde å bli likt av alle, ville jeg bli innlagt på en psykiatrisk avdeling. Jeg deler ofte historien om min egen mor. Da jeg startet virksomheten min, var hennes første bemerkning: "Oh Doug, hvordan får du helseforsikring?" Noen ganger må du til og med bevise de du elsker feil.

Til syvende og sist er nøkkelen til autoritet at du er ved rattet i fremtiden din, ikke noen andre. Du fortjener absolutt autoriteten du tror du har ... men du kan ikke lene deg tilbake og vente på at andre skal kjenne deg igjen til du tar den. Når du har foretatt investeringen, blir du anerkjent. Og når du blir gjenkjent av andre - til og med kritisert - er du på vei.

Jeg deltok på en presentasjon fra det fantastiske Ellen Dunnigan (firmaet hennes, Aksent på virksomheten, spilte inn videoen på dette innlegget) og hun ga en rekke tips om bygningsmyndighet. Det krever at du er både bevisst og forsettlig i din tilnærming til hver mulighet til å befale autoritet. Jeg vil anbefale deg å følge Ellens firma på sosiale medier og Youtube, du lærer massevis! Ansett firmaet ditt, så blir du forvandlet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.