Hvis du er i salg eller markedsføring, kan du oppdatere deg nå!

oppdater app

Det skjer hver uke. Jeg får en e-post fra en leverandør eller kunde, og vi jobber sammen en dato for å snakke. Jeg sjekker ut siden deres og ser om det passer. Jeg kan til og med få kontakt med dem på Linkedin for å lære litt mer om dem. Datoen er satt, kalenderinvitasjonen godtas og jeg går videre.

Noen uker går og en varsel dukker opp med en person. Jeg kjenner ikke navnet, så jeg ser på domenet e-postadressen deres kommer fra. Hvis jeg er heldig, er det deres selskap. Hvis jeg ikke er det, er jeg skrudd. Jeg ser på nettstedet deres og det jogger minnet mitt, og nå finner jeg ut hvem de var og hva de ønsket. Hvis jeg er heldig.

Jeg har ikke et godt minne (det er vitenskap!) Så jeg trenger ledetråder som dette. Noen ganger noterer jeg noen notater i Evernote, noen ganger på kalenderbegivenheten, andre ganger stoler jeg på at jeg husker ... men det gjør jeg ikke. I sjeldne tilfeller går personen på kontoret mitt, og jeg har ikke peiling på hvem de er eller hvorfor de er der, så jeg spiller dansen ... spør dem om hva de jobber med, hvordan går det osv. ... noe til prøv å jogge minnet mitt.

Det er endelig en kur! Forfriske er en mobil- og webapplikasjon som lar deg søke etter noen og få se profilen deres og all kommunikasjon du måtte ha hatt med dem - enten det er via e-post eller sosialt.

Best av alt, applikasjonen kommer også med forhånds- og postvarsler for deg. Har du et møte på 15 minutter? Du får et notat som forteller deg hvem det er, hva du sist snakket med dem om, og det lar deg til og med lage notater om dem. Det er et kunnskapsgrunnlag for folk som meg som har vanskelig for å huske noen andre enn hunden sin (Gambino).

Det er fantastisk. Det er vakkert. Det fungerer. Registrer deg nå og du kan koble til e-postkontoer, sosiale kontoer og til og med Evernote.

Jeg kommer til å se mye mindre flau ut neste gang du planlegger et møte med meg!

Oppdatering: Oppdater for Salesforce lansert!

Flott å se Refresh har integrert løsningen direkte i Salesforce, et fantastisk verktøy for selgere for å få tilgang til informasjon om sine potensielle kunder, partnere og kunder.

Oppdater for Salesforce

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.