Hvem twitterer deg?

twitterPå min feed i morges, poppet opp a poste som fanget oppmerksomheten min. Hvordan sette opp et Twitter-lytteinnlegg. Når jeg først hadde klikket meg på innlegget, ble jeg skuffet fordi det faktisk ikke var noen detaljer om å sette opp en faktisk lytteren. I stedet ble jeg ganske enkelt møtt med et innlegg om hvordan jeg setter opp en Twitter konto.

Å sette opp en Twitter-konto gir deg ikke noe innblikk i hva folk faktisk er sier om deg, ditt merke, produkter eller selskap. Det gir bare et middel for folk å kommunisere med deg gjennom dette unikt medium.

Hvordan sette opp mikroblogglyttere

For å faktisk sette opp en "lytter", kan du ganske enkelt gå til Google og søke etter begrepet du leter etter (dette twitter eksempel viser et søk etter “microsoft ad” til twitter):

nettsted: twitter.com "microsoft annonse"

Til Friendfeed:

nettsted: friendfeed.com "Microsoft-annonse"

Hvis du vil ta et skritt videre og faktisk reagere på folk som kommuniserer om deg, ditt produkt eller merkevaren din, kan du sette opp en Google Alert for å sende deg en e-post når det skjer. Som leder for markedsføring eller omdømme kan jeg til og med sette opp et tekstvarsel med Google Alerts, og jeg vil svare direkte på tweeten.

11 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Du har rett, Jason. Da jeg så notatet på det andre nettstedet om å sette opp en 'twitter-lytter', men det ikke var noen måte å faktisk 'lytte til', måtte jeg skrive innlegget!

 2. 3
 3. 4

  Hei, Douglas .. takk for lenken!

  Hovedtyngden av Beths råd om å lytte er faktisk inneholdt i lysbildefremvisningen. I første del av innlegget går hun gjennom hvordan du oppretter en konto, men i lysbildefremvisningen går hun inn i detaljene om hvordan du kan lytte etter merkevarer, trender og andre detaljer du kan være interessert i fra et markedsundersøkelsespunkt av utsikten.

  Hun blander absolutt lytting med å kommunisere, men det er noen gode "hvordan å lytte" -tips i lysbildefremvisningen.

  Skål .. Kate

  • 5

   kate,

   Tusen takk for at du fikk vite dette! Jeg skylder dere begge en unnskyldning, jeg trodde jeg var kortvarig. 🙂 Ser ut som jeg trenger å komme tilbake og lytte!

   Takk igjen!
   Doug

 4. 6
 5. 7
  • 8

   Mike, det er et flott funn! Synd at Tweetbeep ikke hadde en slags øyeblikkelig funksjon for å fange opp disse søkeordene. Hvis det går en time at noen snakker om selskapet ditt - kan det være for sent!

   Jeg la det til de daglige lenkene i går, skjønt! Takk for fangsten!

 6. 9

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.