En liten bit av forskning kan dramatisk påvirke sosiale aksjer og øke salget

Amos Exteriors - Greensburg Takentreprenør

Mens mange små bedrifter er forlate Facebook, Jeg er alltid fascinert når jeg ser noe uventet skje der for en klient. Tro meg, med mindre de betaler for å promotere innlegg ... Jeg setter ikke forventningene for høyt. En av klientene mine er et familiedrevet hjemmetjenesteselskap som serverer i hele Indiana. De har vært her i 47 år og har et utrolig rykte.

Nylig rammet en haglstorm en by like utenfor Indianapolis, kalt Greensburg. Amos eksteriør har drevet virksomhet i Greensburg i flere tiår, og markedsførings- og salgsteamet gikk ut for å betjene kunder, i tillegg til å få ordet ut til naboer som kan ha skade på taket eller sidesporet til hjemmet. Teamet fortalte meg om turen og sendte en haug med bilder min vei. Jeg har aldri vært i Greensburg, så jeg ville være sikker på at vi strødde noen omtaler av byen med lokal informasjon for bedre å bygge et forhold til folkene der.

Da jeg så opp Greensburg, ble jeg fascinert da jeg så den ble beskrevet som ”Tree City”. Trærne det var snakk om var ikke skogene i nærheten, det er faktisk trær som vokser helt på toppen av Decatur County Courthouse-tårnet siden 1870-tallet! Litt mer graving, og jeg leste en artikkel om at trærne faktisk ble fjernet på en gang og fortsatt vokste tilbake. Jeg jobbet med Jana, deres markedsdirektør for å lage et kort blogginnlegg på besøket ... og det sprengte!

Jeg har publikasjonen deres vert på WordPress og integrert for å publisere deres sosiale medier. Så la oss oppsummere ... et publisert innlegg på en Facebook-side. Alle ekspertene vil fortelle deg at det ikke er mulig å få et slikt innlegg på Facebook, ikke sant? Feil!

Kom for å finne ut, det er litt av en kontrovers å gjøre med trærne. Mange innfødte mener at trærne var large-tann aspens, et krav som støttes av Smithsonian Institution. Imidlertid har en nyere studie av skogbrukere i Purdue University vist at det nåværende treet er et morbær. En debatt om treet brøt ut på Facebook-innlegget og engasjerte over 50 personer!

Ikke alle kommentarene var gode - noen troll traff samtalen også. Imidlertid ble de fleste av de negative kommentarene motarbeidet av trofaste Amos Exteriors-kunder - noe som fikk selskapet til å se enda bedre ut! Da innlegget startet, så salgsmarkedsføringsdirektør Chris Sheets muligheten og økte innlegget umiddelbart. Hans løft resulterte i at 2,500 personers rekkevidde utvidet seg til ytterligere 5,800 Greensburg-borgere, hvor 175 av dem klikker tilbake til siden for mer informasjon.

Best av alt var Amos Exteriors i stand til å planlegge en håndfull flere takinspeksjoner.

Research Drives Resultater

Vi undersøker hver artikkel vi publiserer på hver klients nettsted. Forskning har påvirket kundens innholdsmarkedsføring, søkemarkedsføring og markedsføring av sosiale medier. Selvfølgelig ønsket jeg å få litt lokal søkeaksjon med dette innlegget ved å definere noen geografiske landemerker, postnummeret og til og med noen kulturelle verk. Imidlertid fant jeg også en kul liten historie å dele når jeg undersøkte byen. Legg til bildet med det smilende teamet fra Amos Exteriors, og det er den perfekte kombinasjonen - å bringe alt sammen for folk å oppdage på Facebook.

Ikke forlat Facebook ennå ... jobbe litt hardere med unikt innhold, og du vil se resultatene du ønsker!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.