Ressurser kontra ressurssterke

Ressurser

Jeg skjedde over en video av Tony Robbins at TED det var ganske inspirerende. En av linjene hans ringte virkelig til meg personlig:

Ressurser kontra ressurssterke

En av de mest tilfredsstillende jobbene jeg noensinne har hatt, var å være integrasjonskonsulent for Eksakt mål. På den tiden hadde ExactTarget et ganske begrenset applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API), men klientellet vårt vokste i raffinement og automatisering. Hver dag var det et møte med en klient som hadde et veldig komplekst problem, og min jobb var å løse problemet ved hjelp av vårt enkle API.

Mye av suksessen min den gangen var at jeg alltid funnet ut en måte å nå det endelige målet. Hvis den API ikke støttet en spesifikk metode, ville jeg bruke kombinasjoner av data og samtaler for å overvinne den. Noen ganger var løsningene ganske geniale (og det var en hjerne tillit å løse). Vi pleide å kjøre noen av produksjonsmedarbeiderne nøtter fordi løsningene våre ville tjene millioner av API ringer for å utføre oppgaven.

Nøkkelen til min fortsatte suksess er at jeg sjelden sier nei, om noen gang. Noen ganger må du endre stien for å komme til destinasjonen. En sti er en ressurs. Hvis den ikke eksisterer, må du være ressurssterk og bygge din egen!

Har ikke ressurser er en unnskyldning for ikke å få ting gjort. oppfinnsomhet er evnen til å finne et middel for å få gjort noe, uavhengig av ressurser!

Her er den fullstendige Tony Robbins-presentasjonen på TED. Advarsel: Han bruker noen veldig fargerike utforskninger.

Takket være Angela Maiers for funnet!

5 Kommentarer

 1. 1

  Doug:

  Etter å ha lest dette innlegget, og hørt på Robbins-båndet, så jeg på mine nye års resolusjoner, rev dem opp og skrev bare en ny oppløsning: "Bare få det gjort". Legg merke til at jeg ikke sa: “Bare gjør det”.

  Da jeg var salgssjef og hyret salgssjefer, sa jeg alltid til dem at jobben deres var å få den solgt for ikke å selge den. Forskjellen er å bruke alle tilgjengelige ressurser for å lukke salget, og hvis ressursene ikke er til stede for å opprette dem eller bli ressurssterke som du oppgir.

  Dette er et flott innlegg å starte året.

  Takk skal du ha.

  • 2

   Hva er den beste måten å få teamet ditt til å forstå og svare på denne stimulansen?

   Hva kan jeg gjøre for å lære dette effektivt?

   • 3

    Det starter med ledelse, Derek. Store ledere tramper unnskyldninger. Det er greit å si "nei", men det skal aldri være greit å si "vi kan ikke fordi ...". Hvis en bedrift vet at den skal gjøre noe, må de være ressurssterk i å finne ut hvordan.

 2. 4
 3. 5

  Bare få det gjort som SMB sier. En av de vanskeligste tingene jeg overvant i livet, var å forstå at første gang jeg gjør noe, vil det ikke være perfekt, men at hvert forsøk jeg gjør på å få gjort noe jo nærmere det kommer til perfeksjon.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.