Sjekklisten for optimal mobil responsiv e-postdesign

responsiv sjekkliste for design av e-post

Det er ingenting som virkelig skuffer meg så mye som når jeg åpner en e-post jeg gleder meg til på mobilenheten min, og jeg kan ikke lese den. Enten er bildene hardkodede bredder som ikke reagerer på skjermen, eller så er teksten så bred at jeg må rulle frem og tilbake for å lese den. Med mindre det er kritisk, venter jeg ikke med å komme tilbake til skrivebordet mitt for å lese det. Jeg sletter den.

Jeg er ikke den eneste - både forbrukere og bedrifter leser mer enn halvparten av alle e-postene sine på mindre skjermer nå. Responsiv e-postdesign er kritisk til klikkfrekvensen på e-post.

Siden vi har implementert responsive e-postmeldinger på nesten alle e-posttjenesteplattformer, når vi ofte ut til disse organisasjonene og tilbyr å hjelpe. Jeg har ærlig talt aldri fått svar. Det er synd - de betaler for en plattform for å sende en e-post som ingen leser. Endrer din e-postmal er lett å rettferdiggjøre. Tenk deg å gå opp til skriveren på jobben og kaste halvparten av papiret ... det er det du gjør når du ikke får respons på e-postene.

Beste praksis har dukket opp på denne markedet. Responsiv design er ikke så lett - men det er heller ikke umulig. Vi har fått folkene til Email Monks til å hjelpe oss, og de følger denne velprøvde sjekklisten for å optimalisere e-posten din for å sikre at den er lydhør overfor mobil- og nettbrettvisning.

 1. Design i en enkelt kolonne
 2. Design med tanke på fingrene
 3. Hold Oppfordringer til handling lett å tappe (minimum 44 piksler)
 4. Bruk hvite mellomrom for lett skimming
 5. Hold toppteksten ren
 6. Optimaliser bildeoppløsninger for netthinnen
 7. Ikke koble sammen, bruk knapper
 8. Gi tilknyttede telefonnumre
 9. Begrens emnelinjer til 30 tegn eller mindre
 10. Bruk bildebredder som er minimum 480 px, slik at de ikke blir uskarpe når de strekkes på mobilen
 11. Ikke bare skaler bilder, bruk CSS mediespørsmål
 12. Begrens høyden - kortere e-postmeldinger er lettere å skumme
 13. Hold viktige oppfordringer til handling over folden
 14. Test e-postdesignene dine på tvers av e-postklienter

Responsiv e-postdesignsjekkliste

2 Kommentarer

 1. 1

  Dette er virkelig en fantastisk og nisjeartikkel Douglas! Jeg lærte mye av dette.

  De fleste artiklene snakker om responsivt webdesign, dette er første gang jeg leser om responsivt e-postdesign. Virkelig fantastiske tips og trinn du har tatt med her. Hvilken programvare for e-postmarkedsføring brukte du?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.