Responsiv nettdesign

Responsivt webdesign

Ok, jeg er gammel så jeg kan huske dette, men dere klarer kanskje ikke det. Husker du da vi pleide å fikse biler? Et godt Sears-verktøysett, og vi var gode å gå ... trengte bare filler og litt muskler, og du kunne omtrent løse eventuelle problemer med en bil. Ikke nå lenger. Jeg forstår knapt hvordan jeg skal åpne panseret på bilen min lenger.

Som jeg ser til Responsivt webdesignJeg begynner å få den følelsen. Gi meg litt HTML, CSS og jQuery, så er jeg en lykkelig gutt. Men begynn å skjære og skjære en side slik at den reagerer på bredden på enheten, og jeg begynner virkelig å bli forvirret. Det er når jeg bare involverer utvikleren vår, og jeg går videre til mer ... feil ... viktige ting (som å diskutere folk på Facebook).

Jeg selges ikke helt med responsivt design fordi jeg ikke er sikker på at folk bare vil ha ting passer inn i sine alternative enheter. Jeg vil at en iPad skal ha funksjoner som drar nytte av å sveipe og zoome. Jeg vil at min mobilopplevelse skal la meg gli og sveipe ting for å enkelt navigere og bla. Jeg vet ikke at de samme navigasjonselementene og funksjonene skal brukes på hver enhet. Jeg liker opplevelsen av hver enhet og elsker når et nettsted bygger en opplevelse som samsvarer.

Uansett ... jeg kommer av sokkelen. Her er en flott infografikk fra TemplateMonster om responsiv webdesign. Og hvis du virkelig vil se noe kult ... klikk deg gjennom til deres responsiv, interaktiv infografikk for en enda kulere opplevelse.

responsiv webdesign interaktiv guide

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.