Handelssoner gjør frakoblede netthandelshandler tryggere

Sikker handel og e-handelssone

Da jeg sjekket Facebook i morges, dukket det opp en veldig kul historie fra min lokale politiavdeling. De utpekte et sted i sentrum og ved siden av våre kommunale bygninger som et sone for handel med e-handel. Det er parkeringsplasser og en automatisk ringeknapp i en nødsituasjon.

Det er ikke ofte jeg skriver om nyheter som dette, men det er faktisk det første jeg har hørt om det. En sinnsvenn på Twitter fortalte meg at de faktisk er over hele landet. Med litt forskning fant jeg ut at de er i Atlanta, Chicago og massevis av andre byer.

Evan delte til og med en lenke til en online katalog:

Trygge handelsstasjoner

Ved å finne sonene ved siden av politiet, er det mindre sannsynlig at folk som selger ulovlige eller stjålne varer på nettet blir enige om å møte der. Og kriminelle som håper å plyndre eller overfalle deg, kommer heller ikke til å møte opp!

Tilbyr sikker henting

Med flere og flere netthandelsselskaper som opererer utenfor hjemmet, virker dette som en flott mulighet for regionale selskaper. Hvis du selger lokalt, kan det være lurt å liste opp sikre handels- eller e-handelssoner på nettstedet ditt og tilby henting på disse stedene i stedet for hjemme.

Jeg var veldig glad for å se dette tilbudt i min egen lille by. Gratulerer Greenwood! Og takk for tillatelsen til å bruke bildene.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.