Sosiale medier: SAP Global Survey (del II)

Depositphotos 4804594 s

Historien bak hvordan jeg fikk interesse for sosiale medier var ganske detaljert - en kombinasjon av hvor jeg jobbet, hva jeg gjorde for å leve og de innflytelsesrike menneskene i livet mitt. Så komplisert faktisk at jeg skrev et helt innlegg på Hvordan jeg ble interessert i sosiale medier. Shel videreformidlet flere spørsmål som er like viktige, så jeg vil svare på dem i denne oppfølgingen.

2. Hvilke verktøy for sosiale medier bruker du?

Primært bruker jeg WordPress, Del.icio.us, Linkedin, Plaxoog Jaiku. Jeg bruker også Facebook , Min plass, Ryze, Twitter og Pownce. Regionalt bruker jeg også IndyMojo og selvfølgelig MyColts.net.

3. Hvordan har sosiale medier forandret virksomheten din og / eller livet ditt?

Jeg ser ganske mange artikler om hvordan sosiale medier er sløse vår tid. Disse artiklene er så smale når det gjelder syn på nettverk og hvor mye det gjør at vi kan bli mer produktive. Virksomhet gjøres hovedsakelig gjennom relasjoner ... Sosiale medier lar oss få lettere kontakt med mennesker enn vi noen gang har gjort.

I dag lette jeg etter en rimeligere utgående faks-tjeneste for selskapet mitt. jeg søkte Del.icio.us og funnet JBlast. Deretter leter jeg etter en regional ressurs for å slippe telefonlinjer i det nye kontorlokalet vårt - jeg vil legge det ut som et spørsmål på LinkedIn. Alternativet er å ta tid på å søke på nettet, ringe lokale bedrifter osv. Vi kaster bort så mye tid uten de riktige forbindelsene! Husker du dagene da vi ikke kunne søke etter ting på Internett? Jeg gjør! Det var uutholdelig.

Når det gjelder livet mitt, har det hatt en utrolig effekt. Jeg fant den siste jobben min gjennom bloggen min og nettverk med lokale fagpersoner på sosiale medier, jeg snakker på regionale konferanser om emnet, og jeg prøver å lirke meg fra jobb lenge nok til å virkelig hjelpe noen regionale ideelle organisasjoner.

4. Fortell meg om sosiale medier og Indianapolis Colts. Føler du virkelig at sosiale medier vil hjelpe dem å vinne en Superbowl?

Indianapolis ColtsIndianapolis Colts vil være den første som forteller deg det Den tolvte mannen hjelper til med å vinne hvert spill. Den tolvte mannen refererer til fanen, personen utenfor banen med størst innvirkning på spillet. Jeg har vært på RCA Dome og sett et par spill, og det er utrolig støy og energi en fan bringer til et spill! Tenk på ditt eget liv et øyeblikk og husk en tid noen trodde på deg. Det gir deg viljen til å lykkes, ikke sant? Tenk deg en hel region som støtter deg! Hva med fansen utenfor den lokale regionen?

Colts har over en million mennesker som besøker nettstedet deres. Flertallet av dem bor ikke engang her i Indianapolis! De har til og med fans i utlandet som følger hvert spill og deltar på nettstedet deres non-stop. Spørsmålet begynte å bli stilt, hvordan kan teamet koble seg til hver fan bedre og hvordan kan disse fansen koble seg bedre sammen? Et sosialt nettverk var svaret. Trener Dungy blogger nå! Tenk deg ... en NFL-trener med et direkte forhold til lagets fans.

Som med ethvert profesjonelt idrettslag, innser Colts at flotte sesonger kommer og går. Dessverre kommer noen fans med disse sesongene. Colts er en bedrift så vel som et team, og de må gjøre en god jobb for å sikre at de viser fans takknemlighet. I andre virksomheter er dette kjent som kundelojalitet. Colts vil holde kontakten med fansen, slik at fansen fortsatt er der når tøffe tider er. Takket være alt arbeidet som organisasjonen gjør, vil de være det!

5. Fortell meg om sosiale medier i mat- og restaurantbransjen. Hvor mye brukes det? Hvordan kan den brukes bedre?

Mat- og restaurantbransjen er en bransje med de strengeste marginene du kan forestille deg. Mens vi som land fortsetter å spise ute oftere, blir restauranter bygget til venstre og høyre ... og går deretter ut av virksomheten. Alle som er faste med et selskap setter alltid pris på når du går inn døra og noen sier “Hei Doug!”. På nettet er dette ikke annerledes. Restauranter med sterk tilstedeværelse på nettet ser vekst i uttak og levering på 20% til 30%. Ville det ikke vært fint om de husket din siste bestilling eller favorittplaten din eller din allergi mot peanøtter?

Lurer du på hvem det er som lager maten til deg? Det gjør jeg sikkert! Hvorfor tror du kokker på dyre restauranter er så synlige? Det er den sosiale forbindelsen med beskytteren som betyr noe, ikke alltid maten. Spise er et sosialt engasjement, ikke et fysisk engasjement - og restauranter går glipp av når de ikke når ut til sine kunder online. Dessverre, på grunn av marginene, vil mange ikke komme inn i denne bransjen. Jeg tror imidlertid folkene som har et ekte produkt, og hvis de brukes, vil de høste fordelene!

Vi kommer dit på B2C side av virksomheten. Matelskere gjør allerede sin egen del. Sjekk ut Alle oppskrifter, et sosialt nettverk for hverdagens folk. Og folk har postet og spurt hvorfor det ikke er en Restaurant sosialt nettverk der ute.

6. Du ser ut til å ha blitt en Heartlands-stemme for sosiale medier. Kan du fortelle meg hvordan folk og bedrifter bruker det generelt? Hvilke verktøy bruker de?

Heartland er et fantastisk sted med flotte, hardtarbeidende mennesker. Teknologi blir alltid sett på som et verktøy, men ikke alltid løsningen her. Utviklingsselskaper her i Indianapolis bygger mange verktøy ... utviklerne bygger noen hardcore-applikasjoner som er ryggraden i flere bransjer. Der silisiumdalen alltid leter etter den "neste ideen", er folk her opptatt av å få eksisterende virksomheter til å fungere.

Som et resultat er sosiale medier fortsatt i sin barndom. Voksne ser gjerne på disse verktøyene som leker. Jeg har venner som fremdeles ikke vil IM meg fordi det er slike ting barna deres gjør. Våre samfunns- og handelsnæringer ligger ganske etter i hvilken som helst teknologi, om enn sosiale medier. Universitetene våre er de beste i landet, men vi mister våre kandidater til andre stater fordi næringslivet vårt ikke vil få øynene opp for ting som sosiale medier som en levedyktig forretningsløsning.

Vi vil forandre oss, og det er noen folk her i samfunnet som vil drive den forandringen. Jeg er ikke sikker på at jeg er det de stemme, men jeg vil sikkert fortsette å prøve. Det er ingen grunn til at vi ikke skal konkurrere med Seattle og San Jose gitt de fantastiske skolene og de utrolige levekostnadene vi har her!

7. La oss snakke om forretning generelt. Er bedrifter små eller store, ved hjelp av sosiale medier i Midtvesten? I hvilken grad?

Emergent Leadership InstituteKanskje den beste illustrasjonen av å bruke teknologi er venn Roger Williams med Emergent Leadership Institute her i Indianapolis. Roger har begravet seg på Facebook for å få kontakt med regional ungdom.

Emergent Leadership Institute (ELI) engasjerer unge mennesker i Indianapolis-området til å bli interessenter i samfunnet vårt gjennom Help Indy Online (HIO) og Community Access Point (CAP) -programmene. Jeg får eVites fra Roger hver uke ... han må løpe hundre mil i timen. Jeg ser frem til å hjelpe ham mye mer i fremtiden.

Jeg velger Indy!Pat og jeg lanserte også Jeg velger Indy!, et nettsted der regionale borgere og ledere kan skrive, med egne ord, om hvorfor de elsker det sentrale Indiana. Tilgang til nettstedet er åpen og har aldri blitt misbrukt. Historiene er fantastiske - og de peker virkelig på det som er så fantastisk med Indy. Vi skulle ønske vi kunne tilbringe mye mer tid på nettstedet - men det er pent å se folk tilfeldigvis legge ut innlegg fra tid til annen. Det er veldig Indiana!

Bortsett fra Indianapolis Colts, begynner den regionale avisen å se verdien i sosiale medier også. Sjekk ut IndyMoms, et fantastisk nettsted som den regionale avisen driver som trives med brukergenerert innhold. Jeg skulle ønske noen andre medier ville ta tak! Vi har en flott alternativ avis her i byen og et par fantastiske forretninger (kringkasting og trykk). Jeg tror de kan forbedre penetrasjonen deres betydelig gjennom sosiale medier.

MERKNAD: Jeg prøver å følge opp de siste spørsmålene i morgen kveld!

2 Kommentarer

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.