Hvert hjemmekontor trenger en!

Depositphotos 12641027 s

For litt over et år siden (2005) gjorde jeg ganske mye rådgivning på siden og trengte å få litt ny maskinvare rundt i huset for å håndtere det. Jeg kjøpte en ny datamaskin, ny netgear trådløs ruter og trådløse kort ... og den beste investeringen var min LinkStation.

LinkStation kobles direkte til den trådløse ruteren min og har 250 GB plass. Brukergrensesnittet for LinkStation er veldig enkelt ... Jeg klarte å sette opp en stasjon for hver av barna mine, datamaskinen min, en sentral musikkatalog og en klientsikkerhetskopi. LinkStation kom også med et USB-uttak for å dele en skriver, FTP-programvare og til og med mediestreaming-programvare. Det gjør at jeg kan plassere skriveren langt borte fra datamaskiner og et praktisk sted.

Min favorittfunksjon er imidlertid å ha så mye plass borte fra PCene mine og på en nettverkskilde. Hver gang jeg var ferdig med et prosjekt, ville jeg kopiere det der borte. Hver gang jeg lastet ned og installerte programvare, kopierte jeg der borte, og når jeg ønsket å dele ting mellom datamaskiner - vi overfører ganske enkelt filene til delingen mellom dem alle. Ingen 'maurdelinger', ingen installasjonsplater, ingen problemer i det hele tatt.

For omtrent 7 måneder siden ble PC-en min fullstendig oppslukt av en Norton Antivirus-oppdatering som skrotet en oppstartssektor. Jeg måtte reformatere stasjonen og laste alt på nytt fra bunnen av. Det kunne ha vært et absolutt mareritt med unntak av det jeg har alt lastet opp på nettverksstasjonene. Jeg var opp igjen om en dag eller så og savnet ikke et slag.

Halvannet år senere, og nå ba en av klientene mine om å gjøre noen gjentatte analyser for ham. Det hadde gått så lang tid at jeg ikke engang hadde programmene lastet inn lenger. Forrige helg hoppet jeg på aksjen og lastet inn applikasjonene på nytt. I helgen lastet jeg ned den gamle analysen og klarte å slå ut analysen i ettermiddag. Å omskole meg på søknaden var den tøffeste delen!

Så - her er noen tips for både profesjonelle og amatører som gjør mye arbeid på datamaskinene sine:

 1. Invester i en nettverkslagringsenhet.
 2. Bruk nettverkslagringsenheten. Hver sjanse du får, kopier over arbeidet du gjør med det.
 3. Kopier programvareinstallasjoner, oppdateringer, driveroppdateringer og til og med serienumre på delingen. Dette setter alt trygt to steder.

Det fine med nettverkslagring er at det ikke er nødvendig med sikkerhetskopiering og gjenopprettingstid ... bare kopier filene til stasjonen, mye raskere på denne måten. (Jeg har sikkerhetskopier av hver av PCene mine på den).

Og i tilfelle du lurte på, ser Mac det også bra! Selv den delte skriveren!

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er også en stor fan av LinkStation-enheten. Jeg har selv 160 GB-versjonen, og den har vært sterk i nesten 2 år nå. Det beste er at på grunn av apparatets natur, er det praktisk talt ikke nødvendig med vedlikehold eller stell og fôring.

 2. 2

  Etter at jeg kjøpte min, kjøpte en venn av meg 1Tb-versjonen. Jeg var sjalu! Han elsker sitt også. Jeg er nysgjerrig på hvorfor noen ikke har bygget skriveren/harddisken/trådløs ruter ennå.

  ????

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.