Hva er du funnet for i søkemotorer?

Søkemotoroptimalisering SEO

Det har virkelig skjedd en konvergens i online markedsføringsbransjen i ganske lang tid nå, men det blir sikkert mer kritisk til nyere tid. Nettsteder må utformes godt ... men til slutt må de bli funnet for å generere innhold. Det betyr at nettstedsdesign og søkemotoroptimalisering må pakkes sammen for at et nettsted skal lykkes.

Sosiale medier, spesielt Twitter, begynner å stjele markedsandeler og oppmerksomhet fra eldre sosiale bokmerkesider som Digg, Nydelig og Snuble over.

Siden jeg har forkynt dette for en stund, er det bare rettferdig at jeg blir utfordret på hvor bra jeg har det. I går kveld ringte et prospekt meg fra Laguna Beach og spurte meg først om hva jeg gjorde. Jeg ga en oversikt som DK New Media er omtrent som å kjøpe en totalentreprenør til hjemmet ditt ... Jeg forstår hvordan jeg kan bygge en tilstedeværelse på nettet for et selskap og sette alle delene sammen for å sikre suksessen. Vi snakket om SEO, og jeg ble forskrekket da jeg ble spurt: "Hva er du funnet for?".

Jeg hadde ikke noe svar. Doh!

Helt ærlig har jeg ikke vært på jakt etter spesifikke søkeord på ganske lang tid. Jeg forfulgte Markedsføringsteknologi, Markedsføringsteknologi, Online markedsføringsteknologi og Martech Zone. Jeg er for øyeblikket nr. 2 for markedsføringsteknologi og nr. 1 for de andre. Jeg har omtrent 20 andre # 1-steder, men de er ikke like relevante.

Det var et flott spørsmål og et spørsmål som jeg burde ha vært i stand til å umiddelbart svare på og ringe av en liste. Helt ærlig, jeg er mer opptatt av mine kunders søkemotoroptimalisering enn mine egne nettsteder. En annen kommentar var estetikken til et av nettstedene mine ... også en nøyaktig kritikk. Noen av sidene mine suger. 🙂

Hvis du er et byrå som har SEO på slutten av nettstedets tittelkode, kan du bedre svare på spørsmålet om hva du finner etter på søk. Og du vinner best det søket! (Hvis du vil se hva du rangerer etter, vil jeg anbefale Semrush).

Til mine potensielle kunder ... beklager at jeg ikke kunne svare på det. Jeg vil være nærmere oppmerksom nå og ønsker å vinne andre konkurransevilkår som online markedsføringosv. Jeg vil også rydde opp på nettstedene mine, så de er mye mer profesjonelle!

Her er en nylig presentasjon som jeg gjorde på Blogging og søkemotoroptimalisering - med ganske detaljer om hvordan du kan bruke søkeord.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg har hatt min del av de "skomakerne som ikke har noen sko" øyeblikk. Jeg synes det er en endeløs tilbakemeldingssløyfe for å oppdage nøkkelordene folk bruker som ansetter deg (spør dem), søkeordene Google mener er relatert til deg og nøkkelord som leverer tall (det er verdt å gå etter). Jeg liker å bruke Googles verktøy for nettredaktører for å finne ord jeg rangerer høyt på, og som jeg ikke hadde peiling på. Jeg har funnet ut at mange markedsføringskonsulenter kommer til nettstedet mitt på denne måten, og tilbyr nå tjenester til dem.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.