Søker etter blogginnlegg med Technorati

Technorati er et fantastisk verktøy - men jeg er ikke sikker på hvor godt alle funksjonene i det virkelig markedsføres. En av funksjonene jeg liker er muligheten til å søke i alle blogger etter bestemte koder. Jeg abonnerer til og med på noen søk.

TipsGå til http://www.technorati.com/tag og du kan finne de beste kodene denne timen ELLER du kan angi noen søkeord. Resultatet URL vil se slik ut: http://www.technorati.com/posts/tag/adobe+apollo (hvis du søker etter adobe apollo).

Technorati blogg tag søk

Hvis du merker det, kan du faktisk abonnere på det RSS mate nå! Ved hjelp av en feedleser som Google Reader, kan du få de mest oppdaterte blogginnleggene på “Adobe Apollo” eller hvilket emne du vil når de blir lagt ut! Det er som å sette opp et varsel for hele blogosfæren.

En alternativ bruk for dette er å søke etter et emne i forkant til å blogge om det. Dette kan gi innholdet ditt noen robuste referanser og trackbacks!

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Heh, jeg kan fortsatt ikke få Technorati til å oppdatere bloggen min! Jeg har pinget dem i DAGER ~! Når det gjelder teknisk støtte, feiler ingenting som suksess:

  "Hvis du ikke hører fra noen i løpet av en uke, kan du godta unnskyldningene våre for forsinkelsen, ettersom vi kan oppleve et forsinkelse i Support."

  Yikes!
  Vince

 3. 3

  Vince,

  Da det skjedde med meg, mistet jeg et par måneders historie med Technorati. Det tok en stund, men til slutt fikk de fikset det. Jeg kan ikke forestille meg alle bloggene som dette må skje med, og hvor lang tid det må ta for dem å fikse det. Jeg prøvde til og med å slette bloggen min fra dem og begynne på nytt ... fungerte ikke. De syntes fortsatt å bruke noen cachemekanismer.

  Vær tålmodig. Jeg er sikker på at de vil ordne det!

 4. 4

  Ja meg også. Det er sannsynligvis vekstsmerter. Herren vet at jeg lider av informasjonsoverbelastning!

  [Hjernen ... gjør vondt ... trenger ... sjokolade!]

  Vince

 5. 5

  Vince, beklager at du måtte nå oss via Dougs blogg, men jeg fant problemet med bloggens konfigurasjon i systemet vårt, fikset det, genererte en ny ping, og jeg ser nå de siste innleggene dine i indeksen vår.

  Igjen, beklager det. Dorion

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.