En hemmelighet for Building Authority og markedsføring av bloggen din

linkedin svarerJeg har skrevet tidligere om hvor nyttig Google Alerts er som en strategi for omdømmestyring. Her er et godt tips for deg å drive autoritet for deg selv, ditt produkt eller din tjeneste og for å hjelpe deg med å markedsføre nettstedet eller bloggen din LinkedIn-svar og Google Alerts.

For vilkårene du vil bygge autoritet på i LinkedIn, lag en Google Alert! Velg "Web" som type og "som det skjer" for hvor ofte. Eksempel: Hvis jeg ønsker å bygge meg opp som ekspert på sosiale nettverk, kan jeg konfigurere en Google-varsel som følger:

Google Querystring for LinkedIn Svarvarsler

nettsted: http: //www.linkedin.com/answers/ “sosialt nettverk” “sosialt nettverk”

Dette vil sende meg en e-post hver gang noen stiller et spørsmål på LinkedIn Answers, slik at jeg får muligheten til å svare og bygge autoritet i LinkedIn, samt gi muligheten til å sette lenker tilbake til nettstedene jeg ønsker å markedsføre. LinkedIn-svar kan være en fin måte å markedsføre bloggen din på, siden folk kan slå opp tidligere spørsmål og svar. Det er en voksende kunnskapsbase som er veldig populær.

6 Kommentarer

  1. 1
  2. 3

    God idé. Jeg hadde nylig lest Guys innlegg om fordelene ved å bruke LinkedIn: http://blog.guykawasaki.com/2007/01/ten_ways_to_use.html

    Men jeg hadde ikke funnet ut hvordan jeg skulle bruke Answers effektivt. Jeg kan ikke tro hvor forkrøplet tjenesten er, å ikke tilby noen feeder rundt emner/nettverk. Så jeg prøvde å sette opp en retro-feed (statisk sidefeedgenerator) uten å lykkes (informasjonskapsler). Jeg var klar til å boikotte Answers-systemet helt for å være så bak tiden, men LinkedIn ser ut til å ha den kritiske brukermassen som gjør det til et overbevisende forum.

    Nå med denne løsningen kan jeg begynne å bli en fast bidragsyter. Takk!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.