Søker: Online e-post forhåndsvisning verktøy

Har du noen gang lagt merke til hvor mange e-postklienter som blokkerer bilder og viser den alternative teksten? Jeg er nysgjerrig på om noen faktisk har sett dette emulert ved hjelp av JavaScript eller skripter på serversiden. Jeg vil gjerne ha en hånd på et verktøy som gjør det. Over tid er jeg sikker på at jeg kan utvikle en slik side ... Jeg begynte faktisk å spille i kveld. Her er en funksjon som fjerner alle bildene dine på en side:

funksjon erstatt () // fjern bilder
{
var imgs = document.getElementsByTagName ('img'); // array
for (var i = 0; i> imgs.length; i ++) // loop
{
imgs [i] .src = ""; // sett bildene til ingenting
}
}

Det er ganske enkelt Javascript. Det første jeg gjør er å samle en rekke bilder HTML. En matrise er en gruppe elementer. Jeg ba javascriptet om å hente hvert element som har en img-tag. (Slik viser du bilder i HTML). Deretter sløyfer jeg gjennom matrisen ved å fortelle den å begynne med det første elementet (= 0), gå etter så mange elementer det er (bildelengde), og når det er ferdig med sløyfen, legg til 1 for å gå til neste element (i ++).

Det som i utgangspunktet skjer er at matrisen samler plasseringen til hvert bilde på siden, sløyfer gjennom dem og setter hvert til ingenting. Det jeg virkelig vil gjøre med dette er å fjerne bildet, men faktisk vise alternativ tekst - akkurat som en e-postklient ville gjort. Jeg vil også gjerne fjerne andre bord- og div-elementer for å gjengi det slik det ser ut i mange mobilkunder. Dette vil erstatte innebygd stil tag og skriftformatering.

Har noen sett eller bygget noe lignende? I så fall kan du sende meg et notat i kontaktskjemaet mitt. Hvis det er skrevet i C # eller spesielt JavaScript, kan det til og med være noe jeg kan ha autorisasjon til å kjøpe. Fordelen med JavaScript er at den kan slås av og på dynamisk - en veldig fin funksjon! I mellomtiden vil jeg fortsette å jobbe med det selv!

9 Kommentarer

 1. 1

  Det ville være et veldig enkelt Greasemonkey-javascript

  Du er nesten der, bare sett inn alt-taggen som neste søsken.

  legg den deretter på usercripts.org 🙂

  Du kan også bruke Greasemonkey til XPI eller hva det enn heter for å gjøre det til en skikkelig frittstående Firefox-utvidelse.

 2. 2

  Hei Doug,

  De Nettutviklerverktøylinje har et verktøy for å gjøre dette spesifikt, kalt “Erstatt bilder med Alt-attributter”. Den gjør akkurat det du vil gratis!

  Det kastet imidlertid opp et tilgjengelighetsproblem med nettstedet ditt. Hvis du slår av bilder, blir svart tekst på svart bakgrunn, så alle som surfer på nettet uten bilder, leser ikke innleggene dine!

  og legger til:

  .post { background-color:#fff; }

  burde løse det uten å rote til temaet ditt.

  • 3

   Flott funn og fangst, Phil! Takk så mye. Jeg kommer til å grave i dette tillegget litt dypere siden jeg trenger noe av den funksjonaliteten på en side i stedet for selve nettleseren. Veldig kult!

   (Jeg oppdaterte også postklassen min - takk for at du påpekte det!)

 3. 4

  På Agency.com bruker vi et produkt som heter pvIQ fra Pivotal Veracity (http://pivotalveracity.com/solutions/pvIQ.php) som er til stor hjelp med problemet ditt. Vi sender test-e-postene våre til våre forskjellige ISP-testkontoer, og deretter henter pvIQ jpgs av de gjengitte e-postmeldingene fra hver av kontoene, slik de vil vises i forskjellige nettlesere. Dette sparer oss enorme mengder tid, ettersom alt vi trenger å gjøre er å se på de resulterende JPG-ene. Jeg vil anbefale det.

  • 5

   Hei Mark,

   Pivotal Veracity har noen utrolige verktøy! Jeg vet at de også nylig har lansert en API. Jeg prøver å gjøre noe litt enklere, bare et "raskt" utseende som ikke krever at du faktisk sender e-posten. Tenk deg bare en knapp for å klikke, og du kan etterligne hvordan den ser ut, bare for å ta vare på den lavthengende frukten.

   Doug

   • 6

    Hei,

    Jeg har ikke sett på dette på en stund, så jeg kan ta feil, men fortsetter ikke portalene å endre programvaren for gjengivelse av e-post? Hvis de gjorde det, ville jeg tro at du hele tiden ville spille innhenting hvis du prøvde å bruke din egen testprogramvare. Derfor bruker vi pvIQ: det sender oss nøyaktig hva portalen ville gjengi.

    Marker

    • 7

     Du er helt riktig. Tanken min er ganske enkelt å utvikle en "rask og skitten" forhåndsvisning som noen kan utføre før de sendes til noe som pvIQ ... ting som Alt-koder og forhåndsvisning av mobil (tabeller fjernet osv.) Jeg vil absolutt ikke prøve å holde tritt med rotet der ute med e-postklienter! Disse menneskene på Pivotal Veracity er proffene!

     Doug

 4. 8

  Noe sånt som dette?

  var showImages = false;
  function toggleImages() {
  var imgs = document.getElementsByTagName("img");
  for (var i=0;i

 5. 9

  Jeg tror et potensielt nyttig tillegg til ideen din vil være muligheten til å forhåndsvise e-postene på samme måte som populære e-postklienter gjør. Det vil ta litt tid og undersøke hvordan hver enkelt gjør det (hvilke elementer de striper, etterlater osv.).

  Du bygger en serie filtre å velge mellom. Si et GMail-filter, Yahoo Mail, Outlook (PC, Mac, osv.) Filtre osv. Så, i stedet for å måtte ha dummy testkontoer med alle tjenester under solen, kan du bla gjennom forhåndsvisning av hver enkelt relativt raskt.

  ... kanskje jeg har sagt for mye ... 😉

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.