SEO kontra Ny SEO

ny seo

SEO er død. Jeg sa det for godt over ett år siden, og jeg har fortsatt noen sinte SEO-folk som kommenterer innlegget hver uke. Google fortsatte å presse våre SEO-spill som folk spilte for å spille klientens rangering - og mange av dem lider fortsatt i dag. De av oss som trakk våre klienter ut av brannen tidlig, har gjort det ganske bra.

Jeg har blandede følelser på denne infografikken fra Positionly. Selv om jeg ikke er uenig i noe av det Ny SEO strategier, har jeg virkelig vanskelig for å ringe dem Ny or SEO strategier i det hele tatt.

Dette er ikke Ny SEO.

Det er online, innhold og sosiale strategier som har blitt testet i god tid før SEO ble drept av Google. Jeg håper at SEO-profesjonelle lærer strategiene som Posisjonelt dokumenter godt her for å drive ekte engasjement og konverteringer til merkevaren deres. Jeg er ikke optimistisk med tanke på den ukentlige SPAMEN vi får fra fagfolk som garanterer rangeringer, Skjønt.

Anbefalingene i denne infografikken kommer til kort, siden de heller ikke redegjør for medier og eksplosjonen av mobil. Å tilby strategier via forskjellige medier, kanaler og strategier (whitepapers, ebooks, infographics, video) er viktig for å få oppmerksomhet med online markedsføring i dag. Og alt dette ruller opp i søkesynligheten din.

Jeg forteller ofte folk at SEO er et matteproblem, og folk som er gode til matematikk som er henvendt til den bransjen. Markedsføring er imidlertid et menneskelig problem og krever menneskelige løsninger. Mange av disse Ny strategier ligger langt utenfor evnene til SEO-fagfolk som jeg har jobbet med tidligere.

seo-marketing-2013-infographic

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Hei Douglas!

    For et veldig interessant og nyttig innlegg du fikk her. Jeg må si at jeg har lært noe nytt fra infografikken som du har delt her. Jeg vil absolutt dele dette innlegget ditt til vennene mine, og jeg gleder meg veldig til å lese flere av de nyeste artiklene dine.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.