Del favorittmarkedsføringsbøkene dine via Audible

hørbar

Det er en stund siden jeg var en hørbar abonnent, men jeg startet nylig sikkerhetskopiering. Hørbart innhold inkluderer mer enn 250,000 XNUMX lydprogrammer fra ledende lydbokutgivere, kringkastere, underholdere, magasin- og avisutgivere og leverandører av forretningsinformasjon. Audible er også den fremste leverandøren av taleproduserte lydprodukter for Apples iTunes Store.

Jeg har mye mer tid til lytte til bøker mens jeg kjører eller jobber enn å ta meg tid til å lese dem. Jeg har fremdeles lest mange bøker, men produktiviteten min for å utdanne meg og følge med mine jevnaldrende siste bøker økte betydelig da jeg begynte å lytte til bøker.

Registrer deg for en gratis 30-dagers hørbar prøveversjon

Å kjøpe lydboken din er ganske enkel via mobil. Last ned Audible applikasjoner. Du kan oppdage lydbøker på begge plattformene, og du kan kjøpe dem på både Audible-nettstedet eller Amazon ved hjelp av Amazon-påloggingen. Søket deres er ganske robust, du kan bla etter kategori, sortere etter salg, relevans eller utgivelsesdato, finne forkortede versjoner og massevis av andre alternativer.

Hørbare søkeresultater

 

Når du har kjøpt, åpner du Audible-applikasjonen, og lydboken din lastes ned. Deretter kan du lytte til lydboken. En av funksjonene jeg virkelig liker er at jeg kan øke hastigheten lydboka dikteres på, slik at jeg kan lytte til boken på et raskere klipp.

Hørbar blir sosialt

Audible ble nylig introdusert øyeblikkelige bokanbefalinger. Denne nye funksjonen gjør det mulig for lyttere å gi lydbøker de eier i biblioteket til andre øyeblikkelig via e-post, tekst, Facebook Messenger eller WhatsApp ved hjelp av sine iOS-, Android- og Windows 10-enheter. Hver mottaker får sin første tittel gjennom programmet gratis, og Audible vil betale forfattere, skuespillere og andre rettighetshavere tilsvarende verdien av hver mottakers første tittel!

Funksjonen er enkel å bruke. Bare trykk på Send denne boka ikonet i biblioteket ditt, og lydboken du anbefaler vil være gratis hvis det er mottakerens første gang du godtar en lydbok gjennom denne funksjonen.

Hørbar Send denne boken

Hvor kult er det hvis du er forfatter av en bok som er utgitt i hørbart format? For en fin måte å få boken din i lesernes hender!

Registrer deg for en gratis 30-dagers hørbar prøveversjon

Offentliggjøring: Dette er en sponset samtale skrevet av meg på vegne av Audible. Meningene og teksten er alle mine.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.