Jobber du for mange timer hjemme? En enkel måte å stoppe ...

PluginI kveld la jeg strømforsyningen til den bærbare datamaskinen på jobben. Jeg hadde to strømforsyninger (en annen god ting å gjøre ... kjøp alltid ekstra!), Men en av dem gikk nylig på fritz.

Når jeg skriver dette innlegget, har jeg 2 timer og 15 minutter igjen for å få gjort litt arbeid. Visst, jeg har andre datamaskiner i huset - men ingenting fungerer bra som din egen bærbare datamaskin konfigurert slik du er vant til den. I kveld kjører jeg til:

  1. Gjennomgå en kode som et firma har sendt til meg for å få veiledning om hvorvidt det er spaghettikode og verdt å redde.
  2. Fullstendig å dømme en PHP-konkurranse som var forfaller i går.
  3. Gjennomgå noen sideoppsett som ble fullført av Stephen for et prosjekt vi jobber med.
  4. Fortsett å forbedre noen av mine WordPress plugins.
  5. Fortsett å gjøre noen Tipping av blogg.

Og der har du det ... nå har jeg to timer igjen etter å ha skrevet dette innlegget! Så tipset er: La strømforsyningen være på jobb! Det vil definitivt begrense timene dine for å fullføre arbeidet ditt hjemme.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.