Gjør profilene dine gratis: Fjern tilknytningen til Twitter-kontoen din

sm frihet

Jeg skal innrømme ... den nylig kunngjøringen av breakup mellom Twitter og LinkedIn varmet hjertet mitt. Ikke lenger vil folk være i stand til å sprengte Twitter-oppdateringene sine tankeløst inn i LinkedIn uten å måtte logge på og engasjere seg.

Mens jeg vet at andre deler gleden min, hva er fordelene og ulempene med å krysskoble Twitter-kontoen din til andre nettverk? Siden Facebook fremdeles tillater denne øvelsen, skjer det fortsatt. Selv om det gjør meg nøtt, skal jeg innrømme at det er noen fordeler if brukt høflig - men nesten på en gjør det noen gang.

Så hva er proffene?

Pros

Det er effektivt. Det kan ikke benektes at vi alle blir travlere og har begrenset tid til å holde tritt med flere sosiale nettverk. Ved automatisk utlegging fra en til en annen, sparer du absolutt tid. Ganske kuttet og tørt.

I tillegg, hvis du markedsfører på sosiale medier, utvider det rekkevidden din. Derimot…

Ulemper

En av ulempene ved å koble disse kontoene sammen er den "rare syntaksen" -faktoren. Twitter-samtaler inkluderer symboler som er spesifikke for dette nettverket, som “@” symboler og hashtags (se: hva er en hashtag?). Hvis Facebook-brukere ser disse karakterene i nyhetsfeedene sine, risikerer du å fremmedgjøre dem fordi innleggene dine ser forvirrende og rare ut. Dette reduserer engasjementet.

I tillegg innebærer effektiv bruk av sosiale medier vanligvis lytting, og hvis du krysskobler oppdateringer, har du ingen grunn til å logge på og snakke med noen. Du sitter fast i kringkastingsmodus.

Det er ille når du går i den andre retningen også. Jeg ser også folk som presser sine Facebook-oppdateringer til Twitter, noe som resulterer i avkortede oppdateringer (som f.eks dette) eller enda verre, foreldreløse lenker uten forklaring (som dette).

Endelig - det er rett og slett irriterende, ikke sant? Er vi ikke lei av å se late statusoppdateringer fulle av symboler utenfor konteksten og avkortede tweets?

Sett dine profiler fri

Jeg vil anbefale å benytte anledningen til å forhindre koble fra Facebook- og Twitter-kontoene dine og starte faktisk deltakende på hvert nettverk med intensjon. Jeg spår at du vil se høyere nivåer av engasjement, og at du vil bruke dem slik de var ment: som sosial nettverk.

Dine tanker?

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er redd det ikke er noen måte jeg vil fjerne tilknytningen mellom dem. Vi presser massevis av innhold, og formålet er ikke alltid å anspore en samtale - mange ganger er det bare å gi informasjon til publikum. Sånn sett er det en vellykket strategi. Selv om jeg gjerne vil håndheve alle meldinger og holde meg på sosiale medier hele dagen ... har jeg ikke den muligheten.

  • 2

   Jeg antok at du ville si det, Doug 🙂 Vi bruker alle sosiale nettverk annerledes, og hvis målet ditt er å kringkaste, er logikken din fornuftig. Jeg har absolutt en preferanse (tydeligvis), men det betyr ikke at det er en definitiv "rett" eller "feil".

 2. 3

  Jeg synes det er en god idé å koble dem fra. Jeg må innrømme at jeg pleide å koble dem, men da skjønte jeg at hvis du ikke har nytt innhold på hver plattform som en del av online markedsføring, har folk ingen grunn til å følge hver konto.

 3. 4

  Automatiserte sosiale medier sparer tid, men det kan ta ut det sosiale elementet hvis du ikke er forsiktig. Det kan være enkelt å publisere den samme meldingen på tvers av nettverk ved hjelp av verktøy for sosiale medier, men du må huske å sjekke hver konto og svare når det er spørsmål. Du kan ikke "sette den og glemme den".

 4. 5

  Jeg er helt enig. Det sparer tid på kort sikt, men har en negativ effekt på lang sikt. Ikke bare ser det rotete ut, men det strider mot hele grunnlaget for hva sosiale medier er.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.