SEO Myte: Bør du noen gang oppdatere en side som er høyt rangert?

Bør du noen gang oppdatere en side som er høyt rangert i søkemotorer?

En kollega av meg kontaktet meg som distribuerte et nytt nettsted for klienten sin og spurte meg om råd. Han uttalte at en SEO konsulentDet som jobbet med selskapet, rådet dem til å sørge for at sidene de rangerte for ikke ble endret, ellers kan de miste rangeringen.

Dette er tull.

I det siste tiåret har jeg hjulpet noen av verdens største merkevarer med å migrere, distribuere og bygge innholdsstrategier som innarbeidet organisk rangering som en primær kanal for potensielle kunder og potensielle kunder. I alle scenarier hjalp jeg klienten med å optimalisere sider for øyeblikket og tilknyttet innhold på en rekke måter:

  • Sammenslåing - På grunn av deres innholdsproduksjonsmetoder hadde klienter ofte et mangfold av sider med dårlig rangering som stort sett var det samme innholdet. Hvis de hadde 12 sentrale spørsmål; for eksempel om et emne ... de skriver 12 blogginnlegg. Noen rangert, de fleste gjorde det ikke. Jeg ville redesigne siden og optimalisere den med alle viktige spørsmål til en velorganisert omfattende enkeltartikkel, jeg omdirigerer alle sidene til den som rangerte best, fjerner de gamle og ser siden skyte i været. Dette er ikke noe jeg har gjort en gang ... Jeg gjør det hele tiden for kunder. Jeg gjør det faktisk her Martech Zone, Også!
  • Structure - Jeg har optimalisert sidesnegler, overskrifter, uthevede søkeord og ettertrykkelige koder hele tiden for å bedre organisere sider for en overlegen brukeropplevelse. Mange SEO-konsulenter ville krype ved å omdirigere en gammel sidesnegl til en ny, og sa at det ville miste noe av sin autoritet når den er endret. Igjen, jeg har gjort dette på mitt eget nettsted igjen og igjen når det var fornuftig, og det fungerte hver gang jeg har gjort det intelligent.
  • Innhold - Jeg har absolutt omformulert overskrifter og innhold for å gi mer overbevisende, oppdaterte beskrivelser som er mer engasjerende for besøkende. Svært sjelden reduserer jeg antall ord på siden. Oftere jobber jeg med å øke antall ord, legge til flere seksjoner, legge til grafikk og innlemme video i innholdet. Jeg tester og optimaliserer metabeskrivelser for sidene hele tiden for å prøve å få bedre klikkfrekvenser fra søkeresultatsidene.

Ikke tro meg?

For noen uker siden skrev jeg om hvordan identifisere SEO-muligheter for å forbedre søkerangeringen og uttalte at jeg identifiserte innholdsbibliotek som en flott mulighet til å kjøre ekstra rangering. Jeg rangerte 9. for artikkelen min.

Jeg gjorde en fullstendig overhaling av artikkelen, oppdaterte tittelen på artikkelen, metatittelen, metabeskrivelsen, forbedret artikkelen med noen oppdaterte råd og statistikk. Jeg gjorde en gjennomgang av alle sidene i konkurransen for å sikre at siden min var bedre organisert, oppdatert og velskrevet.

Resultatet? Jeg flyttet artikkelen fra rangering 9. til rangering 3.!

innholdsbibliotek rangering

Virkningen av dette var at jeg doblet sidevisningene i løpet av forrige tidsperiode fra organisk trafikk:

innholdsbibliotekanalyse

SEO handler om brukere, ikke algoritmer

For mange år siden, det var mulig å spille algoritmer, og du kan ødelegge rangeringen din ved å gjøre endringer i det rangerte innholdet ditt fordi algoritmer var langt mer avhengige av sideegenskaper enn brukeradferd.

Google fortsetter å dominere søk fordi de vever de to nøye. Jeg forteller ofte folk at sider vil bli indeksert for innholdet, men rangert ut fra populariteten. Når du gjør begge deler, skyter du rangeringen i været.

Å la design, struktur eller selve innholdet bli stillestående er en sikker måte å miste rangeringen på, siden konkurrerende nettsteder utvikler bedre brukeropplevelser med mer engasjerende innhold. Algoritmer vil alltid bevege seg i retning av brukerne og siden din popularitet.

Det betyr at du må fortsette å jobbe med innhold og designoptimalisering! Som noen som er ansatt for å hjelpe klienter med søkemotoroptimalisering hele tiden, er jeg alltid fokusert på kvaliteten på innholdet og brukeropplevelsen over algoritmene.

Selvfølgelig vil jeg rulle ut den røde løperen til søkemotorer med beste praksis på nettsteder og sider ... men jeg vil investere i forbedre brukeropplevelsen hver gang med å forlate sider uendret av frykt eller miste rangering.

Bør du oppdatere en side som er høyt rangert i søkemotorresultatene?

Hvis du er en SEO-konsulent som råder kundene dine til aldri å oppdatere sitt høyt rangerte innhold ... Jeg tror du er uaktsom i dine plikter for å hjelpe dem med å forbedre bedriftsresultatene. Hvert selskap bør holde sideinnholdet oppdatert, relevant, overbevisende og gi en forbedret brukeropplevelse.

Flott innhold kombinert med en overlegen brukeropplevelse vil ikke bare hjelpe deg rangere bedre, det vil også få flere konverteringer. Dette er det endelige målet med innholdsmarkedsføring og SEO-strategier ... ikke å prøve å temme algoritmene.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.