Side med dine kunder

01425sz1i19396000
Old-School sentralbord operatører

Ved en nylig samtale til et stort teleselskap, som jeg ikke vil nevne (logoen deres ser ut som en blå dødsstjerne),

Jeg ble forelsket i min kundeservicerepresentant? sjokkerende, vet jeg.

Gjennom samtalen listet hun faktisk opp hva jeg ønsket, og hun sa ting som, “dette er avtalen som de fleste av kundene mine som ", og" la meg snakke med sjefen for å få us en bedre avtale ”, og“ Jeg forstår frustrasjonen din, jeg vet ikke hvorfor de gjør det ”. Det var kanskje ikke opplagt først, men hun snakket som om hun var på min side. Jeg følte at jeg hadde en (wo) mann på innsiden, en føflekk, en venn som infiltrerte dypt inn i kundeserviceavdelingen som bare ventet på at samtalen min skulle fullføre kapers.

Rett og slett hadde hun meg på us. Old-School sentralbord operatører

Altfor ofte er vår interaksjon med kundeservicerepresentanter motstridende og fylt med negative resultater. Denne salgsrepresentanten så ut til å virkelig bry seg om situasjonen min. Hun ønsket å lykkes med å registrere meg for noe, og få meg til å føle meg bra med det. Dette var ingen liten transaksjon heller. Jeg flyttet fra min satellittjeneste til avansert digital TV. Hun var veldig behjelpelig med å forklare alternativene mine og lytte til det jeg fortalte henne. Ikke en gang i løpet av samtalen var jeg redd for at hun ikke lyttet til det jeg ønsket, eller at hun ikke respekterte det jeg hadde å si.

Den første leksjonen her er at kundeservice handler om å lytte til kundene dine, og prøve å gi en (gjensidig) gunstig løsning på et problem. Denne representanten løste problemet mitt med nåde, intelligens og på under en halv time! Hvis bare alle kundeservicerepresentanter var slik, ville jeg ikke ha byttet fra Dish Network (whoops!) Til AT&T (double whoops !?).

Jo større leksjon er at min erfaring - min bruker erfaring - med denne kundeservicerepresentanten har forbedret min generelle oppfatning av selskapet. Selv om jeg ennå ikke har hatt kontakt med et faktisk produkt, er brukeropplevelsen min allerede positiv. Husk at det ikke betyr noe hvor godt produktet ditt er - hvis opplevelsen av å komme til det produktet er dårlig, vil ikke folk engang prøve.

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.