Enkel kundeservice

kundeservice

Tro det eller ei, det er ikke alltid markedsføring, blogger, virale meldinger osv. Noen ganger er det rett og slett god kundeservice. Jeg har en fossilklokke som er nær og kjær for meg fordi barna mine kjøpte den til meg en bursdag. Jeg håper det varer evig. Batteriet varer i et år eller to. Batteriet mitt gikk tom for et par dager siden, men jeg fortsatte å bruke klokken. Høres litt dumt ut, men jeg gjorde det fordi når jeg ser på det, tenker jeg på barna mine ... og hvis jeg fortsatte å se på klokken stoppet, ville jeg huske å få et batteri.

Nede fra arbeidet mitt er Windsor Jewellers (Vestsiden av Meridian like sør for sirkelen). Jeg hadde aldri gått fot der (hei ... Jeg er en enslig pappa på 38 år, hva trenger jeg smykker til?), Men bestemte meg for å se om de ville installere batteriet for meg.

Da jeg gikk inn inngangsdøren, kom en søt kvinne fram og spurte om hun kunne hjelpe meg. Jeg fortalte henne om klokken, og hun tok den fra meg og ga den til meg til en urtekniker (?) Som hadde et kontor der i butikken. I løpet av minutter (seriøst) la han inn et nytt batteri, satte inn tiden, ryddet klokken og ga det tilbake til meg. Han hadde på seg en av de kule gullsmedeglassene og beveget seg bokstavelig talt så fort at jeg knapt kunne se hvordan han hadde gjort det. Jeg hadde akkurat tid til å lese en artikkel som ble lagt ut på veggen, som skrøt av at folk som har flyttet fra Indianapolis fortsatt bare stoler på Windsor for å fikse klokkene og klokkene. Jeg har ingen tvil.

Markedsføring kan gi deg forretninger, men god kundeservice vil aldri mislykkes i å holde det.

I løpet av få minutter betalte jeg avgiften (en stor $ 9, inkludert batteri) og gikk ut av butikken. Kvinnen som hadde utmerket meg, ba meg om å komme tilbake snart. Wow.

Windsor Jewellers

Jeg er ikke sikker på når jeg trenger et gullsmed igjen. Selv om jeg ikke er det, vet du hvor jeg vil være et år fra nå når klokkebatteriet mitt går tomt!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.