Handler det om gjenbrukbar kode? er ... Innhold

sosiale medieutviklere

Jeg er ikke teknisk! Ikke egentlig, men jeg tilbringer mye tid rundt tekniske veivisere, som verten min, Douglas Karr. En av de viktigste leksjonene jeg lærte fra en av programmererne jeg jobbet med, var verdien av gjenbrukbar kode. Mens hver klient liker å tro at de er unike, forklarte han når du skrev kode for å automatisere en prosess, vil mer enn en kunde kunne bruke prosessen og koden.

Det samme konseptet med gjenbrukbar kode gjelder mange forskjellige situasjoner, inkludert markedsføring. Arbeider med travle småbedriftseiere som sier at de ikke har tid til å skrive nytt innhold til bloggen eller nettstedet deres, viser jeg dem hvordan de bruker logikken til gjenbrukbar kode. For eksempel: Pressemeldinger eller e-postmeldinger som svar på en kundehenvendelse blir nyhetsbrev, blogginnlegg og tweets. Det er ingen grunn til å finne opp hjulet på nytt, bare gjenbruke det som er skrevet. Noen ganger? Koden? eller innhold krever litt tilpasning for publikum for bloggen eller nyhetsbrevet, men når du først har grunnlaget, er resten lett.

Og for meg er enkelt stikkordet. Med mindre du er profesjonell forfatter eller blogger, er disse verktøyene, WordPress, Twitter, Plaxo, Friendfeed, er alle midler til et mål. Og sluttresultatet er å øke interessen for ditt produkt, din tjeneste eller ditt merke. Med det målet i tankene er teamet mitt på jakt etter nye bloggverktøy for å forenkle og effektivisere prosessen. Og det ser ut til at noen noen uker lanserer noe nytt. Akkurat nå er favorittene mine TweetDeck og TweetLater.

tweetdeck.png

TweetDeck ? Fordi vi administrerer innhold for flere klientkontoer, liker jeg det faktum at jeg kan opprette grupper av kontakter eller tilpassede søk for hver klient. Den nyeste oppgraderingen lar meg enkelt bytte fra bruker til bruker for sanntidsinteraksjoner.

Dette er alltid min foretrukne form for interaksjon på Twitter, men jeg kan ikke være overalt samtidig, så jeg stoler på TweetLater for å opprettholde synligheten min når jeg ikke kan være der. Jeg bruker ikke så mye til mine personlige Twitter-kontoer, men det er kjempebra for klienter som treningsorganisasjoner som har jevnlige kunngjøringer og klasseoppdateringer. Når vi tildeler en praktikant til oppgaven, har vi daglige tweets planlagt til slutten av september. Jeg kan hoppe på når jeg har mer tid, men TweetLater opprettholder et grunnleggende aktivitetsnivå for meg.

En siste tanke, det er lett å bli overveldet av alle valgene. Mitt forslag, velg noen som fungerer, og bruk dem godt, så gir de resultater.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.