Markedsføring til Smartwatch-brukere: Forskning du trenger å vite

smartwatch-adopsjon

Før du leser dette innlegget, bør du vite to ting om meg. Jeg elsker klokker og er en Apple-fan. Dessverre samsvarer ikke min smak med klokker med prislappene på kunstverkene som jeg vil ha på håndleddet mitt - så Apple Watch var et must. Jeg antar at jeg ikke er den eneste som tror det. I følge NetBase er den Apple Watch slo Rolex i sosiale omtaler.

Jeg hadde ikke store forhåpninger om at Apple Watch ville endre mitt arbeid eller personlige liv, men jeg har vært imponert over innvirkningen den har hatt. Mens de fleste av vennene mine er bundet til smarttelefonene sine, pleier jeg å la telefonen være i nærheten og glemme det hele dagen. Jeg har bare filtrert ut programmene som jeg ønsker å bli varslet om til klokken. Som et resultat når jeg ikke ut telefonen min og går meg vill i en myr av appvarsler den neste timen. Det alene har gjort det til en verdifull investering for produktiviteten min.

Kentico's Smartwatch Survey er den 10. delen av den pågående Kentico Digital Experience Research-serien. Til tross for et lite salg, vil nesten 60% av respondentene til slutt eie en smartklokke; og 36% planlegger å gjøre det i løpet av det neste året.

Last ned Kenticos Smartwatch Research

Smartklokker representerer en unik mulighet ved at de kan kjøre tredjepartsapper. Så mens enhetsprodusenter strever for å lage overbevisende brukstilfeller for smartklokken, bør merkevarer og markedsførere også holde øye med den lille skjermen.

En tredjedel av respondentene likte ideen om å få veibeskrivelse, spore kosthold og kondisjon, stemmeaktiverte søk og sanntidsvarsler fra et flyselskap, bank eller sosialt nettverk gjennom en smartklokke. Apple Maps og Watch-integrasjonen er veldig bra ... her håper du at kvaliteten på kartene fortsetter å forbedres!

Ekstra Smartwatch-brukere:

  • 71% av forbrukerne ville være i orden med utvalgte reklame levert på smartklokken
  • 70% av forbrukerne tror de bare vil bruke smartklokken til personlig bruk
  • Et flertall av respondentene sa at de er mest begeistret for ideen om å få e-post og tekster på smartklokken.

Her er en flott infografikk som bryter ned noen av funnene:

Smartwatch Adoption Research fra Kentico

Om Kentico

Kentico er en alt-i-ett CMS-, e-handels- og online markedsføringsplattform som driver forretningsresultater for selskaper i alle størrelser både på stedet eller i skyen. Det gir kunder og partnere kraftige, omfattende verktøy og kundesentriske løsninger for å lage fantastiske nettsteder og enkelt administrere kundeopplevelser i et dynamisk forretningsmiljø. Kentico Web Content Management Solution's rike utvalg av out-of-the-box nettdeler, enkle tilpasninger og åpne API får nettsteder raskt i drift. Når det kombineres med hele settet med integrerte løsninger, inkludert online markedsføring, e-handel, online fellesskap og intranett og samarbeid, optimaliserer Kentico den digitale kundeopplevelsen på tvers av flere kanaler.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.