Du vet at du er en smippy når ...

hippy

Du vet at du er en hippy (smippy) på sosiale medier, når:

(Før du går ut i en kommentar, må du lese den siste delen av dette innlegget!)

Jeg elsker smippies, ikke misforstå meg. Jeg vil gjerne være en dag - etter at jeg har spart nok penger til å kjøpe litt land på fjellet (med satellittbredbånd) og et par liter patchouli. Innimellom må jeg betale regningene.

Regningene mine blir betalt når bedrifter har fremsyn og mot til å dra nytte av medier som gir bedre avkastning og kundetilfredshet enn noen gang tidligere. Jeg hjelper dem med å gjøre det, og jeg vil ikke be om unnskyldning for det.

Twitter som et markedsføringsmedium

Guy Kawasaki fortalte Robert Scoble at Twitter kan være det største PR-verktøyet i historien. Twitter utvikler seg.

I de siste intervjuene har grunnlegger Evan Williams allerede bemerket at han er mer spent på mulighetene til Twitter som et markedsføringsmedium enn bare en sosial plattform. Twitter tar også skritt for å tjene penger på suksessen. Ta det smippies!

Twitter er en tillatelsesbasert markedsføringsmedium. Som sådan gir det en perfekt mulighet for bedrifter å markedsføre seg hvordan de anser som effektive. Ved å automatisere direkte svar via Tweetlater og automatisk legge ut blogginnleggene mine i Twitterfeed, Jeg har økt antall abonnenter på bloggen min med 5% og økt den daglige lesertallet (direkte fra Twitter) med i gjennomsnitt 8%.

If du velger å følge meg, du gir meg iboende tillatelse til å kommunisere med deg. Ikke bli opprørt når jeg gjør det. Det første hvert selskap bør gjøre er å kapitaliser på det håndtrykket og svar direkte med noe hyggelig. Hvis du ikke liker det? Følg ikke! Det er så enkelt.

Social Media Marketing

Smippies burde bli lykkeligere, ikke mer opprørt, over markedsføring på sosiale medier. Popups og annen påtrengende markedsføring forsvinner ut i solnedgangen. Til slutt, bedrifter tilpasser seg og søker å finne og få kontakt med forbrukerne der forbrukeren er - ikke ved å dra forbrukeren som sparker og skriker til dem.

Søkemotormarkedsføring er et godt eksempel på dette. Bedriftsblogging blir en viktig øvelse for bedrifter, siden det er et enestående middel for både oppbevaring og erverv. Forbrukere er på søkemotorer - det er her bedrifter må være!

Når selskaper streiker!

Så du har lest gjennom alt, og du må tro at jeg er en stor kapitalistisk gris som råder selskaper til å bruke alle medier de kan for å manipulere, manipulere, manipulere og selge, selge, selge.

Ikke tilfelle.

Den vakre tingen med sosiale medier er at den endelig balanserer spillereglene. Bedrifter som prøver å misbruke mediet vil ikke bare mislykkes, de vil bli flau. Manipulering og misbruk av Twitter, blogging og sosiale medier blir møtt med smertefulle og raske straffer ... hvis ikke alt ut av katastrofe.

Det er bra for alle! Smippies inkludert.

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Elsker dette innlegget! Det gjorde meg faktisk LOL.

  Da jeg begynte å svare, fikk det meg til å tenke litt mer, så jeg endte opp med å legge ut et svar på bloggen min: http://www.afhill.com/blog. Det er absolutt smippies der ute, og vil sannsynligvis alltid være. Men flere av oss trenger å strebe etter å være smullets - de som kjenner igjen begge sider av sosiale medier: det personlige så vel som det profesjonelle.

 3. 4

  Fulgte faktisk Andrea hit fra innlegget sitt om innlegget ditt (og jeg tror jeg vil også referere til det).

  Definitivt telle meg (og vårt nettverk) ut av Smippy-mengden. Som innlegget ditt viser, setter man imidlertid blogger på en intelligent måte og som et ekte menneske i kategoriene Smippy og "Smullets" (komplimenter fra Andrea) 🙂

  Blogging er definitivt "automatisk" når du kommer forbi innspill (for hånd) av hva det er du formidler. Jeg tror bloggene som gjør meg litt gal er de der menneskelige hender bare møtte den mens den ble satt opp.

  Du kan se forskjellen 🙂

  Merkelig nok ser Twitter ut til å være et rungende tema for meg i dag - både i e-post og innlegg. Vi har dekket det også før, og bruker det, men det er som å lære et nytt ord ... det er alltid en grunn til at ting dukker opp igjen (så en oppdatering av Twitter er i orden, eller slik universet ser ut til å fortelle meg).

  Å, og btw, retretten i fjellet med satellittforbindelse høres også bra ut for meg!

 4. 5

  Smippy, Smulets ... Dette får meg til å le! Du gjør en veldig god poeng om hvordan smippies vil bli flau fordi det er alt jeg hører ... fjern alt unntatt temaet. Hvis du vil ha trafikk fra tweeners, bør du ha noen bjeller og fløyter for at de til og med kan se på bloggen din.

  Uansett, jeg er i furuskogen, elsker det, men har fortsatt regninger å betale også. 🙁

 5. 6
 6. 7

  Jeg elsker å komme over et samtale-provoserende innlegg som jeg savnet. Doug, jeg setter pris på gjennomsiktigheten til din egen førstehåndsopplevelse. Det legger lag på troverdigheten din og gir folk (som meg) håndgripelige og relevante anekdoter.

  Nå må jeg skynde meg å bruke Smippy i en setning slik at jeg forplikter den til mitt langsiktige vokabular på sosiale medier. 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.