Sosiale bokmerker: Skjul og søk

Depositphotos 27736851 s

UPDATE: - Med den nye sideutformingen og mangelen på bruk av lenkene, bestemte jeg meg for å ta dem av. Ingen klager så langt! Denne modifikasjonen fungerer fortsatt hvis du vil bruke den.

Jeg var rumpa av en spøk som foregikk over kl Nektros. Oppføringen handlet om hvorfor du burde bli kvitt alle disse enkeltklikk-linkene for sosiale bokmerker på nettstedet ditt. Jeg har hatt noen få andre mennesker til å kommentere dem også ... noen fortalte meg at jeg bare hadde 25 [sarc].

Jeg ville ikke ta dem av ... Jeg liker dem liksom. Jeg er ikke sikker på hvorfor akkurat, men det gjør jeg. Foruten å gjøre det enkelt å legge til bokmerke for siden min, vil jeg også at folk skal se alle nettstedene der ute som hjelper bokmerker. Det er massevis av dem! Jeg er sikker på at før eller senere vil de gode heve seg til toppen og de andre vil dø av, men jeg vil ikke presse noen til å bruke det ene eller det andre.

Så ... jeg gjorde hva en god hacker ville gjort. Jeg hacket Omgjengelig plugin og lagt til noe JavaScript som slår knappene på eller av. Det tok 3 endringer:

 1. Rediger Sociable Plugin for å legge til lenken for å klikke på og av ... Vær oppmerksom på at bunnlinjen ikke har endret seg ... det er bare for å vise deg hvor du skal sette koden i:
  post; $ html. = ' Sosial bokmerke '; $ html. = '> div id = "bokmerke _'. $ postid. '" class = "sosial" style = "display: none"> '; $ html. = get_option ("sosiable_tagline"); ?>
 2. Rediger Sociable.css-filen for å angi, legg til en hånd / peker-markør ... fordi det bare er en onclick-hendelse og egentlig ikke en lenke:
  .link {markør: hånd; markør: peker; }
 3. Rediger temaets toppfil for å sette den generiske funksjonen i for å slå div på og av:
   function showdiv(name){
   var obj = (document.getElementById)? document.getElementById(name) : eval("document.all[name]");
   if (obj.style.display=="none"){
   obj.style.display="";
   }else{
   obj.style.display="none";
   }
   }
  

Ved å klikke på lenken Social Bookmarking vil du slå innholdet av og på for det spesifikke innlegget!

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Ja, vær så snill! Jeg ønsket å benytte meg av dette, men tror jeg gjorde noe galt (men som alltid med teknologi, ikke nødvendigvis det) – jeg sikkerhetskopieret originalen, heldigvis, for da jeg prøvde å implementere endringene brøt bloggen min – blank skjerm, ingen tilgang til admin. En plugin-variant ville vært så mye mindre skummelt for de av oss uten muligheten til å gjøre slike kule ting med selvtillit! 🙂 x

 4. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.