Vennligst ikke svar på en forespørsel fra sosiale medier på denne måten

mistet

En av mine favoritt mobilapplikasjoner er Waze. Det dirigerer meg vekk fra trafikken, hjelper meg med å unngå farer, og advarer meg om politiet fremover - og redder meg fra fartsbilletter hvis jeg tilfeldigvis drømte om dagen og drev over grensen.

Jeg var i bilen forleden og bestemte meg for å stikke innom en sigarbutikk for å hente en gave til en venn, men jeg var ikke sikker på hvilke som var i nærheten. Resultatet var ikke så imponerende ... med en sigarbutikk 432 km unna oppført som "rundt meg". Så jeg gjorde hva en god kunde ville gjøre. Jeg tok et skjermbilde og delte det med Waze.

Dessverre er dette svaret jeg fikk:

Som jeg umiddelbart svarte:

Tråden stoppet der.

Jeg er ikke sikker på hvor mange selskaper som gjør dette, men det må stoppe. Hvis du gir en inngangsport til selskapet ditt via sosiale medier til kundene dine, bør du forvente at de rapporterer problemer på den måten, og du må være bemyndiget til å svare.

1 av 4 brukere av sosiale medier klaget via sosiale medier, og 63% forventer assistanse

Jeg tok allerede noen minutter av dagen fordi jeg brydde meg om kvaliteten på appen, jeg skal ikke navigere til en annen side, fylle ut en haug med informasjon og vente på svar ... Jeg ville bare at du skulle vite appen din var ødelagt slik at du kunne fikse den.

En flott respons ville ha vært Takk @douglaskarr, jeg har rapportert problemet til vårt utviklingsteam.

En kommentar

  1. 1

    Helt enig. Jeg har gjort dette noen ganger, og jeg får det vanlige svaret "kan du fylle ut en feilrapport" eller "kan du sende oss en e-post på X" - Og jeg har svart akkurat som du gjorde.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.