Sosiale medier og egenkapital og avkastning

gary vee

Gary Vaynerchuck er raskt i ferd med å bli en sosial mediaevangelist som jeg alltid slutter å lytte til, følge og være enig i. Bryan Elliott nylig intervjuet Gary i en todelt serie som jeg vil oppmuntre enhver bedriftseier ... fra liten til administrerende direktør ... til å lytte til.

Ett poeng i intervjuet slo meg - og jeg er ikke sikker på at det var nok vekt på det i intervjuet. Gary snakket om selskaper som satte egenkapital i sosiale medier. Markedsførere og selskaper leter ofte etter den raske hit, kampanjen med stor avkastning på markedsføringsinvesteringene. Jeg tror bedrifter virkelig trenger å tenke på sosiale medier annerledes.

Jeg har alltid sagt at blogging er en maraton, ikke en sprint. Jeg har kunder nå som er frustrerte fordi de etter flere måneder ikke ser den enorme avkastningen som noen i bransjen erklærer. De ser vekst og fart, skjønt ... og det er det vi fokuserer deres oppmerksomhet på.

Det er mye som å sette penger på pensjonskontoen din og forvente å trekke deg om et par år. Kan det skje? Jeg antar at du kan slå et lager som bryter ut .. men hva er sjansene ?! Faktum er at hver tweet, hvert blogginnlegg, hvert Facebook-svar ... og det påfølgende påfølgende du mottar ... er en liten investering i fremtiden for virksomheten din. Slutt å lete etter en øyeblikkelig løsning.

Akkurat som pensjonskontoen din, se trendene og bare sørg for at den går i riktig retning. Vokser du etter? Nåer du ut flere mennesker? Får du flere omtaler, likes og retweets? Dette er alt nikkel, øre og krone som blir satt inn på din egenkapital-konto.

Jeg startet personlig med sosiale medier for omtrent et tiår siden og har investert ukentlig, om ikke daglig. Noen mennesker er overrasket over hvor raskt virksomheten min, Highbridge, har vokst. Vi har hatt kontoret vårt åpent litt over et år og har vært heltid i ~ 18 måneder. Vi har 3 heltidsansatte og over et dusin heltidsselskaper som vi jobber daglig med. Vi har kunder fra New Zealand, over hele Europa og hele Nord-Amerika.

Jeg bygde ikke dette selskapet på et år eller to år. Jeg bygde selskapet det siste tiåret, og bygde ekspertisen i et tiår før det. Tjue år med å investere i meg selv og mitt nettsamfunn før du Jeg har noen gang åpnet dørene til virksomheten min! Det krever fart, tålmodighet, ydmykhet ... og kontinuerlig press for å lykkes.

Hvis selskapet ditt begynner å investere raskere, snarere enn senere, er sjansen for at selskapet ditt er robust og har et trofast fellesskap av kunder og fans stor. Begynn å sette egenkapital i sosiale medier i dag, og du vil ikke gå glipp av det. Som Gary sier, har hver overgang i moderne medier - fra aviser, til magasiner, til radio og TV, begravet selskaper som ikke kunne tilpasse seg. Hvis selskapet ditt bestemmer seg for ikke å investere, er det greit. Konkurrentene dine vil.

Risikoen er for sent. Å prøve å pensjonere 65 år når du begynner å spare 60, fungerer ikke. Det vil heller ikke investere i sosiale medier. Bedrifter må fundamentalt endre måten de ser på sosiale medier, søk (påvirket av sosialt) og online markedsføring hvis de er hjemme for å overleve i morgen. Dette er ikke en kjepphest.

3 Kommentarer

  1. 1

    Det er slik jeg har følt det de siste ukene. Det er forfriskende å se ditt perspektiv på dette og å erkjenne at innsats på sosiale medier tar tid selv i en atmosfære av typen "reager NÅ"!

    Jeg blogget faktisk bare om bekymringene mine før jeg leste dette! Jeg leste det på nytt etter å ha lest innlegget ditt og så at jeg hadde skrevet - "Jeg tror den VANSKESTE delen av å styre sosiale medier er å ønske umiddelbare resultater i en verden med umiddelbar respons!" (http://bit.ly/l5Enda).

    Takk for innlegget Douglas! Det settes MYE pris på!

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.