Følger virksomheten din beste fremgangsmåter for sosiale medier?

Depositphotos 12302335 s

Sosiale medier etikette... uttrykket får meg til å vri meg. Det ser ut til at det alltid er noen som prøver å bruke et sett med regler på alt i dag og Jeg orker ikke det. Selvfølgelig er det uakseptabel oppførsel online og offline ... men det fine med plattformen er at om du følger den såkalte regler, vil du se resultatene.

Her er et eksempel ... Jeg følger en stor leverandør av e-posttjenester på Twitter, og de har to ganger DMd meg med en stor fettannonse for en kommende konferanse. Jeg forventet ikke at annonsen og heller ikke ga tillatelse til å bli annonsert for, så det kan hevdes at de SPAMMET meg - litt ironisk. Noen mennesker kan ha skrek blodig drap om at et selskap hvis grunnlag var basert på tillatelsesbasert markedsføring, bare stakk noe i alles Twitter-innboks som de ikke ba om. Jeg klaget ikke, jeg ignorerte bare annonsen.

Og så lurte jeg på ... fungerte det? Hvis det aktuelle selskapet var i stand til å konvertere noen følgere ved å trykke på denne SPAM og resultatet var ingen klager eller folk som fulgte, skadet det noe? Det er problemet med etikette, det gjelder et sett med regler som ingen har blitt enige om for å håndtere et problem som kanskje ikke eksisterer. Jeg følger ikke etiketteregler, og vil aldri gjøre det. Jeg følger mitt eget regelsett, og folk kan gjerne følge meg eller følg meg som de ønsker (og ganske mange av dem gjør!).

Dette infografikk fra TollFreeForwarding legger ut hver sosiale plattform og etikette som følger med hver. Enten du trenger å krangle i hashtags Twitter og Instagram eller fikse kildene dine på Pinterest, følg disse reglene, så finner du deg selv med en lykkelig, fornøyd sosial følge!

Ikke i samsvar med regler for sosiale medier etikette kan gi en bedrift mer eksponering og kanskje bedre resultater. Hva tror du?

Din-komplette-sosiale medier-etikette-guide-INFOGRAFISK

En kommentar

  1. 1

    Vel, det var morsomt å komme deg gjennom infografikken og så veldig informativ !!
    Og jeg vil takke deg for at du delte innlegget med oss ​​!!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.